Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Witam mam problem, gdy dodaję serwer do ulubionych to wyświetla mi się tylko ip, a gdy dodaję inny serwer to mi działa. Dodam wygrałem konkurs na vipa i navi mi dodał może od tego. Proszę o szybką odpowiedź !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 12 Marca 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Jak Navi mógł Ci dodać? Wykonaj jeżeli nie pokazuje Ci serwera, a komenda connect <IP> pokazuje not responding Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Teraz, -_- napisał: Jak Navi mógł Ci dodać? Wykonaj jeżeli nie pokazuje Ci serwera, a komenda connect <IP> pokazuje not responding Próbowałem i nie działa. Navi kupił na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 a wpisałeś setinfo "_pw" "hasło" ? a jak tak to może złe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Teraz, Bezimienny. napisał: a wpisałeś setinfo "_pw" "hasło" ? a jak tak to może złe ? Mi w ogóle nie chcę się pokazać w ulubionych !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 12 Marca 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 9 minut temu, Troplelek napisał: Próbowałem i nie działa. Navi kupił na forum. ale co Ty tutaj mogłeś próbować skoro nie dostałem od Ciebie żadnego PW z wykresem o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipeG 0 Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 a Na Vi jest head adminem tego serwa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Tak jak Karol, tak samo ja nie rozumiem w ogóle zaistniałej sytuacji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Teraz, Ktoś. napisał: Tak jak Karol, tak samo ja nie rozumiem w ogóle zaistniałej sytuacji. Karol już chyba rozwiązał problem. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 W takim razie zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi