Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Witam mam problem, gdy dodaję serwer do ulubionych to wyświetla mi się tylko ip, a gdy dodaję inny serwer to mi działa. Dodam wygrałem konkurs na vipa i navi mi dodał może od tego. Proszę o szybką odpowiedź !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 12 Marca 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Jak Navi mógł Ci dodać? Wykonaj jeżeli nie pokazuje Ci serwera, a komenda connect <IP> pokazuje not responding Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Teraz, -_- napisał: Jak Navi mógł Ci dodać? Wykonaj jeżeli nie pokazuje Ci serwera, a komenda connect <IP> pokazuje not responding Próbowałem i nie działa. Navi kupił na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 a wpisałeś setinfo "_pw" "hasło" ? a jak tak to może złe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Teraz, Bezimienny. napisał: a wpisałeś setinfo "_pw" "hasło" ? a jak tak to może złe ? Mi w ogóle nie chcę się pokazać w ulubionych !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 12 Marca 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 9 minut temu, Troplelek napisał: Próbowałem i nie działa. Navi kupił na forum. ale co Ty tutaj mogłeś próbować skoro nie dostałem od Ciebie żadnego PW z wykresem o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipeG 0 Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 a Na Vi jest head adminem tego serwa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 883 Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Tak jak Karol, tak samo ja nie rozumiem w ogóle zaistniałej sytuacji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Teraz, Ktoś. napisał: Tak jak Karol, tak samo ja nie rozumiem w ogóle zaistniałej sytuacji. Karol już chyba rozwiązał problem. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 883 Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 W takim razie zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi