Gość Itachi Uchiha Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 (edytowane) Tytuł tematu ma zawierać nick oskarżonego lub osoby piszącej skargę! Skarga napisana bez poniższego wzoru zostanie odrzucona bez sprawdzania! Twój nick:Yato! Nick oskarżonego:Pajac :-) IP/SID oskarżonego (komenda status):79.185.1.214 Nonsteam ZmienneIP KontoNEO Godzina i data przewinienia:od 19:30 do 20:00 Dzisiaj Mapa jb_russia_v1 Opis sytuacji:Gracz Przezywa ,obraża i prowokuje Dowody (demo, screeny, świadkowie):świadek Rumunejszyn,Troplelek a z resztą cały serwer (który był o tej godzinie) @Edit Widzę twoich świadków... @Edit v2 już pobieram demko. @Edit v3 Przeglądałem Demo i jakimś Trafem nie widzę Ciebie w tt. Sami sobie zobaczcie ,że na tych mapach nie ma go w tt. Ale i tak uważam ,że świadkowie wystarczą @Edit v4 Sam prowokujesz do kłótni. Jak ty napisałeś że jestem debilem i za przeproszeniem się tak wyrażę ,,jebanym gównem'' to ja napisałem ..sam jesteś'' a on już nakazywał Natali585 żeby zbanowała mnie za prowokację... @Edit v5 Nadal nie widzę Twoich świadków... Edytowane 13 Marca 2017 przez Itachi Uchiha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumu. 109 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 (edytowane) Potwierdzam to już nie pierwszy raz kiedy Pajac :-) bezkarnie obrażał i przezywał. Edytowane 13 Marca 2017 przez Rumunejszyn 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Tak to już nie pierwszy raz, w którym ten gracz nagminnie mnie obraża, i nie tylko mnie. Słyszałem że na demkach już nagrywają mikro proszę o sprawdzenie nagrania ;) (Chciałbym poprosić o ban dla tego gracza na tydzień, tak długo, ponieważ dostawał już bany za obrazę nie tylko mnie ale także administratorów) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CYGAN xD 44 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 (edytowane) Nie tylko obrażał, ale chodził też bezkarnie po txt. Mimo ostrzeżeń, że dostanie bana. Edytowane 13 Marca 2017 przez CYGAN xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajacyk 8 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Prosze o udowodnienie to screenem albo demkiem ze jestem na txt ;-) . A Jezeli chodzi o ta skarge to mam Wielu świadków jak Yato sam prowokuje mnie do wyzwysik i sam mnie obraża ;-) . Nie ma sprawy możecie mnie ukarać ale jeżeli ja mam byc ukarany Yato zasługuje na to samo ;_) caly czas rożne docinki i prowokacje lecą w moją strone ;-) a nie pozwolo sobie by jakis 15 latek mnie obrażał a po za tym :-) Podobno na serverze panuje zasada Mikro 16 + lub po mutacji ;-) Ten kolega ani mutacji ani lat ;-) Rowniez Tropelek od samego poczatku nakreca kazdego na mnie ;-) , Popieram bana dla mnie , Ale bede sie czuł pokrzywdzony jezeli Yato nie otrzyma również bana rownego mnie ;-) . Mam Swiadków na to jak otoż dziecko zaczyna mnie prowokowac ;-) Pozdrawia Wasz Pajacyk :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Teraz, Pajacyk napisał: Prosze o udowodnienie to screenem albo demkiem ze jestem na txt ;-) . A Jezeli chodzi o ta skarge to mam Wielu świadków jak Yato sam prowokuje mnie do wyzwysik i sam mnie obraża ;-) . Nie ma sprawy możecie mnie ukarać ale jeżeli ja mam byc ukarany Yato zasługuje na to samo ;_) caly czas rożne docinki i prowokacje lecą w moją strone ;-) a nie pozwolo sobie by jakis 15 latek mnie obrażał a po za tym :-) Podobno na serverze panuje zasada Mikro 16 + lub po mutacji ;-) Ten kolega ani mutacji ani lat ;-) Rowniez Tropelek od samego poczatku nakreca kazdego na mnie ;-) , Popieram bana dla mnie , Ale bede sie czuł pokrzywdzony jezeli Yato nie otrzyma również bana rownego mnie ;-) . Mam Swiadków na to jak otoż dziecko zaczyna mnie prowokowac ;-) Pozdrawia Wasz Pajacyk :-) Demko jest nagrane po mapie, Zackov zaraz wstawi ;) (Pewnie) Administracja może zobaczyć HLTV 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajacyk 8 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Teraz, Troplelek napisał: Demko jest nagrane po mapie, Zackov zaraz wstawi ;) (Pewnie) Administracja może zobaczyć HLTV Czy demko zawiera rownież to co pisał Yato ? ;-) i co ty tam sepleniłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 5 minut temu, Pajacyk napisał: Prosze o udowodnienie to screenem albo demkiem ze jestem na txt ;-) . A Jezeli chodzi o ta skarge to mam Wielu świadków jak Yato sam prowokuje mnie do wyzwysik i sam mnie obraża ;-) . Nie ma sprawy możecie mnie ukarać ale jeżeli ja mam byc ukarany Yato zasługuje na to samo ;_) caly czas rożne docinki i prowokacje lecą w moją strone ;-) a nie pozwolo sobie by jakis 15 latek mnie obrażał a po za tym :-) Podobno na serverze panuje zasada Mikro 16 + lub po mutacji ;-) Ten kolega ani mutacji ani lat ;-) Rowniez Tropelek od samego poczatku nakreca kazdego na mnie ;-) , Popieram bana dla mnie , Ale bede sie czuł pokrzywdzony jezeli Yato nie otrzyma również bana rownego mnie ;-) . Mam Swiadków na to jak otoż dziecko zaczyna mnie prowokowac ;-) Pozdrawia Wasz Pajacyk :-) Wystarczą świadkowie, wypowiem się, że ten gracz swoim zachowaniem wcześniej prowokował. Niestety ma zmienne IP i to nam nie dużo da. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajacyk 8 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Masz racje ukarajcie mnie ;-) a Yato zostwcie bez winy ;-) , żałosne ja sie nie bronie od bana ;-) bo mi to powiewa ale chodzi o to ze Yato za duzo razy prowokuje i wysmiewa ;-) za to nie ma bana ;D za prowokacje ;-0 i wyzwiska ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 3 minuty temu, Pajacyk napisał: Masz racje ukarajcie mnie ;-) a Yato zostwcie bez winy ;-) , żałosne ja sie nie bronie od bana ;-) bo mi to powiewa ale chodzi o to ze Yato za duzo razy prowokuje i wysmiewa ;-) za to nie ma bana ;D za prowokacje ;-0 i wyzwiska ;D Yato zazwyczaj się nie odzywa, można sprawdzić w logach co pisze. Jesli oczywiście tak bardzo Ci zależy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajacyk 8 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Prosze o sprawdzenie ;-) i zobaczysz sam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 (edytowane) 6 minut temu, Pajacyk napisał: Prosze o sprawdzenie ;-) i zobaczysz sam :-) Jak to powiedziałeś. "Jesteś informatykiem i ciebie na demku nie widać" i jak z tobą rozmawiałem prowokujesz do wstawiania demka i potwierdzenie że kogoś obrażałeś. ;) Edytowane 13 Marca 2017 przez Troplelek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CYGAN xD 44 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajacyk 8 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Nie ingeruj w moje zycie prywatne kim jestem ;-) . Ale Chłopczyku ja sie przyznaje sam ze go obrażałem a demko tak otoz chce bys wstawil :-) bo mi zwisa kara czy tam Ban ;D ale Yato Musi zostac ukarany tym co ja za prowkowanie i wyzywanie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Zamykam do czasu sprawdzenia wszystkich logów i demek, bo robi się zbędny spam. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi