Niepokro 8 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 (edytowane) 1. Twój Nick: Moda NIe Lubi Siee 2. Kto zawinił? (admin/gracz): Admin 3. Nick oskarżonego:: Balin Kawiarenka czy jakoś tak :P 4. Steam_ID oskarżonego: ---- 5. Data i godzina zdarzenia: około 23 6. Mapa: de dust 2 7. Opis sytuacji: Gram spokojnie na de dust 2 i widzę gracza który ma pakę na respie tt i jest na afk i idę w stronę długiej i widzę na mapie i słyszę strzały i granaty i się schowałem za skrzynią na respie (nie kamienie odróżnić te dwie rożne rzeczy) i wychodzę za skrzyni po jakiś 3 sekundach i zabijam 3 graczy z pod pleców a następnie otrzymuje Kicka od admina. Ta sytuacja jest dla mnie nie zrozumiała i widzę tu admin ma duże prawo że kici za nic lecą 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie): gracze/hltv [ReasonKicker] Jezeli uwazasz, ze kick byl bezpodstawny zglos to na http://amxx-dev.pl [ReasonKicker] Pozdro od autora (byCZEK) [ReasonKicker] ========================================== Kicked by Console: "1,30" Kicked :"1,30" Edytowane 13 Marca 2017 przez Niepokro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twix! 38 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Po pierwsze skarga powinna zostać z automatu odrzucona, ponieważ oczy bolą, jak czyta się Twoją "skargę" ... Druga sprawa, dostałeś kick'a za przebywanie na respie dłużej, niż przewiduje regulamin, a napisane jest jasno i wyraźnie "1:30" Ballin i Kawiarenki <3 nie jest administratorem, więc według mnie, skarga została napisana bez sensu. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi