____ 629 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 (edytowane) Wzór:Nick: TomeK. Wiek: 14. Link do GameMe: Sprawny i działający mikrofon (TAK/NIE): TAK. Czy przeszedłeś PEŁNĄ (TAK/NIE): W trakcie. Powód bana: Jakieś 3 miesiące teamu otrzymałem perm-mute, powód taki, że nadużywałem mikrofonu, co już się nie powtórzy. Tak wiem, że mikrofon po mutacji, lecz będę dawał tylko info. Wymagania:Przynajmniej 15 godzin spędzonych na serwerze ✔ Zachowanie kultury na serwerze ✔ Posiadanie sprawnego mikrofonu ✔ Przejść pełną mutację ✔ / ✖ Wiedz że:Prośba o szybsze sprawdzenie skutkuje odrzuceniem. Brak wypełnienia jakiekolwiek z podpunktów skutkuje odrzuceniem podania. Przewaga negatywnych głosów może skutkować odrzuceniem podania. Podanie na CT piszemy raz na 2 tygodnie. #EDIT - Kukson, dlaczego uważasz, że w złym dziale? Podanie o unmute, w dziale podania. :) Edytowane 14 Marca 2017 przez TomeeeK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukson 40 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Kolego chyba napisałeś temat w złym dziale! Pozdrawiam Kuskon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crypton2309 104 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Ostatnim razem kiedy cię ostrzegałem mówiłeś to samo , napisz ponownie po mutacji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crypton2309 104 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi