Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 16 Marca 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Witam, Chcielibyśmy zacząć pracę nad stroną główną naszej sieci (CS-Classic.pl) i mam do Was prośbę. Jako iż nie chciałbym odbiegać od stylu, który aktualnie mamy na forum (tak by strona główna była podobna do forum), to sama kolorystyka raczej zostanie taka sama, lecz chciałbym wiedzieć jak Wy widzielibyście taką stronę? Proszę Was oto byście podali swoją wizję takiej strony i co powinno się na niej znajdować i jaki powinien być układ takowej strony. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 (edytowane) Wszystkie odnośniki - poczynając od strony głównej, a kończąc na serwerach powinny przekierowywać na osobną kartę. Odnośnik Partnerzy, Sourcebans pasowałoby poprawić bo jest pusty :v I najlepiej te serwery 1.6 i cs:go inaczej zrobić, żeby nie przekierowywały na forum tych działów a raczej pokazywało ip , dane, statystyki. Moim zdaniem fajne by to było, a można użyć do tego inną ikonkę (wygenerowaną) w GT lub pukawce, no i taki krótki opis serwera o ile jest co pisać ;] admini, opiekuni. Aha to w takim razie jak od nowa i ma być spasowana z tym forum, wolałbym jednak jakieś połączenie z kolorkiem, forum mi się niezbyt podoba przez ciemne tło.. wszystko w sumie. Chyba że w tle wrzuciło by się coś jasnego(mowa o stronie cs-classic) Edytowane 16 Marca 2017 przez Miłosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Tyle że to będzie noiwa strona, zrobiona od nowa, więc nie patrz na to co jest aktualnie, dlatego pytam jak Wy to widzicie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Jako iż są wolne oba paski po bokach proponowałbym dodać tam ramki w których są ogłoszone konkursy na owych serwerach/forum,bo jakoś pusto tak ;D co z tym idzie?Szybszy i łatwy sposób do odnalezienia tematu i zachęcenia graczy. Albo jakieś grafy ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Coś takiego Wam pasuje czy do zmiany? 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqk 440 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 19 godzin temu, -_- napisał: Coś takiego Wam pasuje czy do zmiany? Spoczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
____ 629 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 21 godzin temu, -_- napisał: Coś takiego Wam pasuje czy do zmiany? Bardzo fajne! Jestem jak najbardziej za! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Czy coś takiego Wam odpowiada? Ramki będą poprawione (wykona je dla mnie WhiteBlood) Banner czeka (wykona go dla mnie Portiz) http://cod4k.gameclan.pl/cs-classic/ A teraz jak to wygląda według google https://search.google.com/test/mobile-friendly?id=iO6QlABoCwcjUXeNM60JJA Propozycje i błędy proszę zgłaszać na PW PS: Miejcie litość, uczę się 😂 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Nowe ramki + zaktualizowałem parę elementów Dodałem stary banner, bo parę osób nie potrafiło zrozumieć, że to białe tło nie będzie białym tłem, a bannerem http://cod4k.gameclan.pl/cs-classic/ Możliwe, że w przyszłości zamiast tego bannera, pojawi się slider z różnymi bannerami, które będą informować o danych akcjach i myślę, że to też byłoby ciekawą opcją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi