Darker 139 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Obecny regulamin: 13. Przeklinanie dozwolone jest tylko po godzinie 23:00 każdego dnia, aż do 6:00. Zmiana: 13. Przeklinanie dozwolone jest tylko po godzinie 22:00 każdego dnia, aż do 6:00. (ew 22.30 jeżeli to będzie za wcześnie) Uzasadnienie subiektywne: chciałbym zacząć chodzić wcześniej spać, a dopiero od 23 można pogadać jak człowiek z człowiekiem :P Uzasadnienie obiektywne: cisza nocna zaczyna się o 22, jak ja byłem młody to o tej godzinie raczej na ogół się spało (rzadko był wyjątek), a teraz dzieci i tak chodzą spać późno, prawie że o której chcą (co widać nawet po niektórych użytkownikach forum o której się żegnają, z nicków nie będę wymieniał, bo wieku się nie wybiera i nie chcę, żeby czuli się "wskazywani palcem"). Abstrahując od faktu, że dzisiaj "młodzi" znają więcej zbereźnych rzeczy i np. wulgaryzmów niż np. ja, więc o żadnej demoralizacji nawet nie może być mowy (chyba, że oni mnie) Pozdrawiam, Darker 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 (edytowane) Wiesz co tak srednio :D Z jednej strony młodziki faktycznie w dzisiejszych czasach przebywają dłużej nocami ale mają więcej zajęć bo komputery, telefony a my? Wyczerpani po bieganiu za piłką i innymi zabawami których było od choooolery ale do rzeczy Z jednej strony przeklinanie po 23 bo młodzi tutaj są a dla mnie trochę bez sensu ale mi się wydaje, że po prostu jest to prosta zasada której trzeba się trzymać ponieważ tego wymaga kultura a co za tym idzie... jest ład i porządek tak więc ja myślę, że ta zasada głównie na tym polega A z drugiej strony przecież teraz młodzież zna więcej brzydkich nowoczesnych słów (w większości brzydkich) no wiadomo chcą się czuć bardziej wolni i samodzielni przez co nawet czują się silniejsi i mają tą "moc" Sam nie wiem do czego zmierzam W skrócie tu moim zdaniem nie chodzi o dzieci Popieram Twoje zdanie myślę, że po 22 można przymknąć trochę oko gdy ktoś ma potrzebe lub potrzebuje uzupełnić swoje zdanie brakującym słowem :D // już od dawna trzeba zaczynać działać w tej sprawie czyny!! ja osobiście nawet w życiu prywatnym mało używam przekleństw Edytowane 20 Marca 2017 przez VORDEN 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 20 Marca 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 A co Wam tak zależy na tym przeklinaniu? I tak wiele osób powinno wylatywać z banem na SB za to, iż nawet nie potrafią się do tego dostosować i w końcu zacznę za to banować. Jeżeli przychylę się do Waszej propozycji, musicie wiedzieć, że każda osoba, która nie dostosuje się do tego regulaminu będzie teraz banowana na 5 dni, bo i tak go łamiecie non stop, a więc teraz nie będzie ostrzeżeń, a bany 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 (edytowane) 2 godziny temu, -_- napisał: A co Wam tak zależy na tym przeklinaniu? I tak wiele osób powinno wylatywać z banem na SB za to, iż nawet nie potrafią się do tego dostosować i w końcu zacznę za to banować. Jeżeli przychylę się do Waszej propozycji, musicie wiedzieć, że każda osoba, która nie dostosuje się do tego regulaminu będzie teraz banowana na 5 dni, bo i tak go łamiecie non stop, a więc teraz nie będzie ostrzeżeń, a bany I tak będzie banowana, gdy będzie przeginała, a to na ile to już w zasadzie nie powinno robić aż takiej różnicy, bo w końcu ban jest ban. Skoro nawet bana permamentnego na SB można odpracować, to raczej zbytnio problemu z tym nie powinno być. Co do samego pomysłu to mi obojętne, powiem nawet, że useless według mnie, bo jaki sens jest obniżać belkę skoro i tak większość ją ignoruje - to zresztą Karol już napisałeś. // może przesadziłem z tą "większością", ale każdy wie o co mi dokładnie chodzi, w końcu sam należę do tej "grupy" Edytowane 20 Marca 2017 przez Paweł. Małe sprostowanie żeby się ktoś ze zdumienia nie posrał. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 24 Marca 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta.Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi