Skocz do zawartości

[Propozycja] Zmiana regulaminu

Darker

Rekomendowane odpowiedzi

Obecny regulamin: 13. Przeklinanie dozwolone jest tylko po godzinie 23:00 każdego dnia, aż do 6:00.

Zmiana: 13. Przeklinanie dozwolone jest tylko po godzinie 22:00 każdego dnia, aż do 6:00. (ew 22.30 jeżeli to będzie za wcześnie)

Uzasadnienie subiektywne: chciałbym zacząć chodzić wcześniej spać, a dopiero od 23 można pogadać jak człowiek z człowiekiem :P

Uzasadnienie obiektywne: cisza nocna zaczyna się o 22, jak ja byłem młody to o tej godzinie raczej na ogół się spało (rzadko był wyjątek), a teraz dzieci i tak chodzą spać późno, prawie że o której chcą (co widać nawet po niektórych użytkownikach forum o której się żegnają, z nicków nie będę wymieniał, bo wieku się nie wybiera i nie chcę, żeby czuli się "wskazywani palcem"). Abstrahując od faktu, że dzisiaj "młodzi" znają więcej zbereźnych rzeczy i np. wulgaryzmów niż np. ja, więc o żadnej demoralizacji nawet nie może być mowy (chyba, że oni mnie) :dissapointed_relieved:

Pozdrawiam,

Darker :grin:

• Like 3

Wiesz co tak srednio :D

Z jednej strony młodziki faktycznie w dzisiejszych czasach przebywają dłużej nocami ale mają więcej zajęć bo komputery, telefony a my? Wyczerpani po bieganiu za piłką i innymi zabawami których było od choooolery ale do rzeczy

Z jednej strony przeklinanie po 23 bo młodzi tutaj są a dla mnie trochę bez sensu ale mi się wydaje, że po prostu jest to prosta zasada której trzeba się trzymać ponieważ tego wymaga kultura a co za tym idzie... jest ład i porządek tak więc ja myślę, że ta zasada głównie na tym polega

A z drugiej strony przecież teraz młodzież zna więcej brzydkich nowoczesnych słów (w większości brzydkich) no wiadomo chcą się czuć bardziej wolni i samodzielni przez co nawet czują się silniejsi i mają tą "moc"

Sam nie wiem do czego zmierzam

W skrócie tu moim zdaniem nie chodzi o dzieci

Popieram Twoje zdanie myślę, że po 22 można przymknąć trochę oko gdy ktoś ma potrzebe lub potrzebuje uzupełnić swoje zdanie brakującym słowem :D

// już od dawna trzeba zaczynać działać w tej sprawie

czyny!!

ja osobiście nawet w życiu prywatnym mało używam przekleństw

Edytowane przez VORDEN
  • Like 2

• Właściciel

A co Wam tak zależy na tym przeklinaniu? I tak wiele osób powinno wylatywać z banem na SB za to, iż nawet nie potrafią się do tego dostosować i w końcu zacznę za to banować.

Jeżeli przychylę się do Waszej propozycji, musicie wiedzieć, że każda osoba, która nie dostosuje się do tego regulaminu będzie teraz banowana na 5 dni, bo i tak go łamiecie non stop, a więc teraz nie będzie ostrzeżeń, a bany

• Like 6

2 godziny temu, -_- napisał:

A co Wam tak zależy na tym przeklinaniu? I tak wiele osób powinno wylatywać z banem na SB za to, iż nawet nie potrafią się do tego dostosować i w końcu zacznę za to banować.

Jeżeli przychylę się do Waszej propozycji, musicie wiedzieć, że każda osoba, która nie dostosuje się do tego regulaminu będzie teraz banowana na 5 dni, bo i tak go łamiecie non stop, a więc teraz nie będzie ostrzeżeń, a bany

I tak będzie banowana, gdy będzie przeginała, a to na ile to już w zasadzie nie powinno robić aż takiej różnicy, bo w końcu ban jest ban. 

Skoro nawet bana permamentnego na SB można odpracować, to raczej zbytnio problemu z tym nie powinno być. 

Co do samego pomysłu to mi obojętne, powiem nawet, że useless według mnie, bo jaki sens jest obniżać belkę skoro i tak większość ją ignoruje - to zresztą Karol już napisałeś. 

// 

może przesadziłem z tą "większością", ale każdy wie o co mi dokładnie chodzi, w końcu sam należę do tej "grupy" 

Edytowane przez Paweł.
Małe sprostowanie żeby się ktoś ze zdumienia nie posrał.
  • Like 3

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja propozycja została przyjęta.
Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju.

PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności