Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Witam. Byłem ostatnio u babci i tam jest taka duża Lipa. Wiec siedząc pod drzewem dostałem inspiracji do napisania do tych fraszek. Mała Ryba Gatunku błazenek to rybeńka, w rafie koralowej żyjąca. Gdy raz podpłynęła za blisko brzegu, złapał ją rybak i usmażył na grillu. O Koleżance z Tsa Chociaż wiesz, że to tylko żarty, To powiem Ci to w sekrecie, Lubie pierogi i nic Ci do tego. A jak mi powiesz "spadaj" To będę Cię ignorować. O Grubasie Grubas w Katowicach mieszka. Spotkać na tsie go można, Jak opowiada niezabawne żarty, oraz jak jest pijany. Szanuje go bardzo, ale szkaluje za bycie grubym. JAK Z DONEJTÓW DOSTANE SUMKĘ 10$ TO BĘDĄ KOLEJNE WIERSZE. Chce pozdrowić mamę i Wercie ;) 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqk 440 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 piękne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Kocham,kocham kocham 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Dawaj fraszki o nas wszystkich :D bedzie dobra seria 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Tooo nieezle ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Urzeka mnie Twoja charyzma, którą czuję aż u siebie (trochę śmierdzi, ale wszystkiego mieć nie można). Wspaniała seria od wspaniałego twórcy. Gorąco polecam, Magdalena Gessler. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Łezka z wrażenia spływa po policzku 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samobójca 115 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Łapie za serce, istny wyciskacz łez... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycholka 230 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Pięknie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Piękne ! tylko tej rybki szkoda :/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 4 godziny temu, Sasquatch napisał: Piękne ! tylko tej rybki szkoda :/ Niestety fraszka o mnie :/ Widać autor tak wyobraził sobie mój los. Reszta cudowna! Czekam na kolejne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi