FRYTA 62 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Typ Pracy: - AvatarWymiary: - 100x100Render, Stock: - Znaczek jordan i fajne tloNapis/y: - _F_R_Y_T_A_*Tematyka: - koszykówkaKolorystka: - Jordan jest czarny ale jak bys zrobił fajne tlo to by bylo super.Inne: - nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 (edytowane) W PAINT,DOWALIŁEŚ TYPIE TERAZ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Edytowane 19 Marca 2017 przez Wercia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYTA 62 Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 (edytowane) Moze bys zrobiła tego Jordan na białym tle i ten napisz _f_r_y_t_a_ innym kolorem?? Sory ale ty to robisz w paint ? Bo ten na _F_R_Y_T_A_ wyglada jak by był robiony w paintcie Zrob serbne tlo i postara sie z tym napisem w jakimś lepszy programie. Edit ostatni Postara sie z tym napisem mojego nicku porównaj se ten napis ktory zrobiłaś a z tym co masz w nicku. Edytowane 19 Marca 2017 przez FRYTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqk 440 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Proszę Ps: Nie dziw się fryta, że napis u Werci jest w słabej jakości, skoro chcesz obrazek 100x100 -,- 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYTA 62 Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 (edytowane) Chodzi mi o avatar na steam nw jakie sa tam wymiary wiec dalem 100x100.Chcialbym jakis fajny avatarek na steam z jordanem #edit eqk co zrobiłes fajne tylko zrob podobny napis mojego nicku co ma wercia o wymiarach zeby bylo good na steam. Edytowane 21 Marca 2017 przez FRYTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Twoje zlecenie zostało wykonane. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi