Gość Itachi Uchiha Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Cześć. Składam rezygnację,ponieważ nie mam już czasu na sprawdzanie forum itp. dziękuję wszystkim osobom ,które miło mnie tutaj przyjęły. Bardzo miło mi się tu grało.Od czasu do czasu będę tam wchodził,ale tylko na JB 1.6,ale to jest tak50/50 czy w ogóle będę wchodził na wasze serwery. Ale głównym powodem jest jeszcze to, że gram na waszej sieci gdzieś tak. 1 rok i 7 mieś. i ta sieć mi się już znudziła , więc przenoszę się na inną sieć. 3Majcie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 3 maj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Trzymaj się!Powodzenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi