Gość Itachi Uchiha Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 (edytowane) Wzór: Twój nick:Yato! Nick oskarżonego:Natali585 IP/SID oskarżonego (komenda status):46.45.105.134 Nonsteam Godzina i data przewinienia:14:35 Opis sytuacji:Gracz Mati I Seba wchodzą do ct bez mikra, Natali jako guard nic nie robi. Mati i Seba dają zabawę w sobote, a natali nic nie robi. Po co ona w ogóle ma guarda? jeżeli (może) była afk, to powinna wyjść z serwera, Dowody (demo, screeny, świadkowie):Screen,świadek KalaGamer. Może nie widać dobrze tego napisu ,,sobota'' ale możesz sobie demko obejrzeć. http://www120.zippyshare.com/v/iUk52ZmK/file.html @edit. Jeżeli była afk, to chyba powinna wyjść z serwera . @edit v2. Ale jak mi wytłumaczysz czemu byłaś afk , to nie znaczy że nie dostaniesz ostrzeżenia, Edytowane 19 Marca 2017 przez Itachi Uchiha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Najprawdopodobniej była ona afk, ponieważ już kiedyś grając na serwerze były osoby z fk a ona była afk przez 30 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumu. 109 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 (edytowane) Natali może była wtedy afk. Ale gdy jest sie afk powinno sie o tym powiedzieć lub wyjść z serwera a nie "uczestniczyć" w grze. Edytowane 19 Marca 2017 przez Rumunejszyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natali585 26 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Pisałam że mam z/w , a to że nie mogłam przejść do obserwujących to już nie moja wina... więc no. Ale jestem gotowa ponieść konsekwencje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KalaGamer 14 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Zgadzam się w tej kwestii z kolegami. Jeżeli ktoś nie jest konsekwentny wobec swoich obowiązków nie powinien być wyżej postawiony w hierarchii serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natali585 26 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Pisałam wam że mam z/w, rozmawiałam już z Yato na ten temat i mu wszystko wyjaśniłam, i on chyba wie dlaczego nie wyszłam z serwera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 (edytowane) Ja nie wiem co z nią zrobić. Niby jako strażnik bardzo dobrze sobie radzi !! Ale jeden minus jest taki że strasznie afczy. Ale dla mnie nie powinna być ukarana ! Edytowane 19 Marca 2017 przez Troplelek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natali585 26 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Ej aż tak często nie mam afk, a jak już to max 5, dziś tylko miałam 10-15 minut bo się zagadałam z tatą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Natali pisząc innym graczom zw automatycznie zezwalasz na robienie co chcą, nie powinno tak być. Powinnaś albo wyjść z serwera albo przenieść się do specta. Marcin Twoja wypowiedź jest bez sensu: przyznajesz rację czy bronisz? Bo po tej wypowiedzi nie da się nic określić. Natali jeśli się "zagadałaś z tatą" to prosto się wychodzi z serwera i po kłopocie. Niektórzy nie potrzebnie się wypowiadają na ten temat. Powinni się wypowiedzieć świadkowie, oskarżona i opiekun, a nie osoby, które tam w ogóle nie grają bądź wtedy ich nie było. Skarga słuszna, ale nie na tyle by usunąć flagi, ponieważ aż na tyle poważne to przewinienie nie było, a i Natali następnym razem od razu przyznaj się do błędu i będzie po sprawie ;) 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Podbijam wypowiedź Nema. Żadnej degradacji czy coś nie będzie, aczkolwiek pilnuj Natalia, kiedy jesteś afk na serwerze, bo można to łatwo wykorzystać przeciwko Tobie. Bycie w tt = granie. Jeżeli nie możesz wejść na specta to wyjdź na chwilę z serwera i nikt się do Ciebie nie doczepi. Tylko pouczenie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi