Gość Itachi Uchiha Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Witam. od jakiegoś czasu wyskakuje mi takie coś,gdy próbuje wejść na jakiegoś tsa. http://www7.zippyshare.com/v/lS85W7up/file.html Kiedyś(gdzieś tak 6 miesięcy temu) Mogłem normalnie wbić na tsa.ale teraz to już nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Skorzystaj z IP numerycznego 178.217.188.157, jeśli nie podziała, zaktualizuj/reinstaluj TS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Itachi Uchiha Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Nadal nie działa :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Spróbuj to: https://www.google.pl/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=jak+zaktualizować+firmware+routera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 (edytowane) Ja proponuję zaktualizować sobie tsa w pierwszej kolejności a potem sprawdzić czy dobrze wpisujesz adres numeryczny. Edit @Zygi a co mu da aktualizacja routera? Przecież to nie wina internetu tylko coś z programem lub jak napisałem wyżej, blędnie wpisał adres numeryczny( może nie wpisał nowego tylko stary) Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez Sequell** 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Itachi Uchiha Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) Mam nie najnowszego tsa,ponieważ na windows xp najnowsza wersja nie chodzi. To może chodzi o to? @Sequell Dobrze wpisuje,ponieważ gdy wpisuję błędnie to pojawia mi się Failed to resolve hostname Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez Itachi Uchiha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi