Darker 139 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Nick: nie wiem po co, ale nick to Darker :D Opis problemu: no na sb byla akcja i ciekawski Darker postanowil sprawdzic czy na steam ciagle dziala grafika software... na poczatku wyskoczyl jakis blad, a potem cs (1.6) sie uruchomil, z racji roz... calej grafiki nie idzie dostac sie w menu do ustawien i ich zmienic. Reinstall csa i wpisanie parametrow startowych (jakos tak, te co przy uruchamianu typu -32, jakos tak) nie zadzialaly. ScreenShoot: na zyczenie System operacyjny:10 Kontakt: pw? yyy tutaj piszcie :D Inne: bede wdzieczny za pomoc mordy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 (edytowane) A słyszał może Darker coś o tzw. Parametrach startowych? Mam nadzieję że nie muszę tłumaczyć gdzie znaleźć, ale zapodam magiczny znak -gl warto też dodać jak by nie pomogło -32bpp po spacji Edytowane 20 Marca 2017 przez Miłosz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darker 139 Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 (edytowane) A Pan Miłosz słyszał o czytaniu ze zrozumieniem? Przecież napisałem, że próbowałem, ale ch... dało :D @edit Chyba, że coś totalnie skopałem to mogę na podesłać ss co wpisałem ;x Edytowane 20 Marca 2017 przez Darker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Ktoś już miał taki problem z tego co widzę, kombinuj Darker patrząc tutaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darker 139 Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 (edytowane) YYY jakoś się naprawiło, bo sprawdzeniu spójności danych (albo w jakiś tam inny sposób), więc można zamknąć. @edit ooo, sam mogę zamknąć Edytowane 21 Marca 2017 przez Darker 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi