Nemciooo 608 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 (edytowane) Dzień dobry/Dobry wieczór. Na wstępie chciałbym poinformować was, że ten wiersz ma na celu wyrazić wdzięczność w stosunku do pewnego wybitnego autora. "Podziękować Ci O Wielki..." Autor Filip miał na imię- nazwisko mało mi znane, Aczkolwiek na fejsbuku było ono napisane. Piszę on tak wszystko pięknie, Że aż łezka z oka cieknie. Raz napisał o skromnej rybie, A ja wtedy grałem w Tibie. Gdy tę fraszkę przeczytałem, Się od razu zakochałem. Po namyśleniach stwierdziłem, że to o mnie może, Więc z radości potaplałem się w oborze. Po rozkoszach z krowami stwierdziłem, Że wiersz napisać muszę o nim- i zwątpiłem. Teraz wiersz ten pisząc o Tobie, Nie wielką rzecz może i robię. Ale chciałbym okazać Ci wdzięczność Panie, O Wielki Christianie D. Janie. Jeżeli chcecie więcej mej twórczości to napiszcie pod dołem[i o kim], a jeśli mam spadać, nie pisać, umrzeć- to napiszcie na dole SPŁYWAJ. J. D. Christianie pozdrawiam. Edytowane 20 Marca 2017 przez Nemo. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 A dawaj walnij mi tu wierszyk o Troplelku ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 (edytowane) Ojezu Koooooocham Ja poproszę,taki pieknyyyyyyyyy Edytowane 20 Marca 2017 przez Wercia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darker 139 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 SPŁYWAJ xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ps. łap ciasteczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Zapomniałeś wspomnieć o mojej inteligencji i skromności, ale cóż każdemu się zdarza. Nawet fajne. Jeżeli mam coś doradzić to zachowaj taką samą ilość głosek w wersie. Wierszyk wtedy będzie lepszy. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Nemo, kolego, taki zdolny młodzian z Ciebie, to czemu nic nie dodawałeś? Jestem pod wielkim wrażeniem. Piękna sprawa, czekam na więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqk 440 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 To przecież piękne <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycholka 230 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Ujdzie, czekam na dalsze prace. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi