Nemciooo 608 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 No yo! Otóż wziąłem się za pracę o tej uzdolnionej osobie. Na wstępie dodam jeszcze, że mam trochę wypalony mózg no i mogło coś się nie udać, ale cóż wraz z kolejnymi pracami pracami i waszą pomocą się rozwiam, więc jeśli chcecie mój mózg w jakimś stopniu rozwinąć to zostawcie łapkę w bok i napiszcie o kim/ o czym [nie koniecznie z CSC] mam napisać. Z góry dzięki, a teraz oto i moje spisy. OD RAZU MÓWIĘ, ŻE TO CO JEST NAPISANE NA DOLE MA WYGLĄDAĆ BEZ SENSU, ALE OPISUJĘ ON TĄ OSOBĘ NA MÓJ SKROMNY SPOSÓB :D Mowa tu dziś o człowieku z FFA, co z czitami tam radę da. Humor niezły posiada, Do grania w mixa zawsze się nada. Człowiek ten jest rodem z Lasu, Bowiem nazywa się Sasu. Jednak daleko mu do drzew, Ponieważ ma strzelecki zew. Może w csie nie jest mistrzem świata, Ale na botach gra jak armata. A ostatnie zdanie wyszukam w rymów tłumaczu, Pozdrawiam Ciebie drogi Sasquatchu. @Sasquatch Pozdrawiam. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Ah ten Sasu <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darker 139 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 @J. D. Christian Nie rób Werci konkurencji :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Uwielbiam A gdzie ja w tym wierszyku??:( Teraz chciałabym o Boroweczce wierszyk On mój jest,phi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi