Discus 254 Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 (edytowane) Witam. Na początku pragnę poinformować, że nie każdemu musi się podobać podania rs graczy. TJ dotyczące gustu itd. Miłosz wraz ze mną patrzymy na Rs które podajecie. Mimo tego nie jest możliwość zintegrować się do wspólnych. Powód: - każdy może lubić swoją muzykę. - akceptacja rs innych graczy. - wybór najlepszych wymienionych. Od Miłosza który przewodzi naszym serwerem, ja jako zastępca chciałbym prosić o wybranie 2-3 graczy którzy miały by wpływ na wybór nowych rs co miesiąc. Wzór: - Znajomość Starszych jak i aktualnych utworów muzycznych. -Czy akceptujesz różnice graczy w możliwości różnych rodzajów utworów muzycznych. - Znajomość w tzw" wycinkach muzyki z "setów" Podanie zostanie odrzucone gdy ktoś będzie udzialał bezpośrednio i pośrednio rodzaj pomocy w formie protekcji lub nepotyzmu. Podanie zostanie odrzucone gdy ktoś nie zgadza się lub nie posiada umiejętności i wiedzy w w/w wzorze. Z wyrazami szacunku: Discus Edytowane 23 Marca 2017 przez Discus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 (edytowane) Jestem chętna - Znajomość Starszych jak i aktualnych utworów muzycznych.-Jak najbardziej-Czy akceptujesz różnice graczy w możliwości różnych rodzajów utworów muzycznych.-Akceptuje wszystko- Znajomość w tzw" wycinkach muzyki z "setów"-Pewnie że tak Edytowane 24 Marca 2017 przez Wercia. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Wzór:1. Znajomość Starszych jak i aktualnych utworów muzycznych: myślę, że znam bardzo dużo, więc +.2. Czy akceptujesz różnice graczy w możliwości różnych rodzajów utworów muzycznych: Tak3. Znajomość w tzw. wycinkach muzyki z "setów": No oczywiście. Mogę pomóc ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Wercia jesteś pierwszą osobą która będzie podsumowywała comiesięczne rs Przyjęta Nemo przyjmiemy Twoją propozycję pomocy Przyjęty 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestz 122 Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 - Znajomość Starszych jak i aktualnych utworów muzycznych - Jak najbardziej:)-Czy akceptujesz różnice graczy w możliwości różnych rodzajów utworów muzycznych. - Słucham wszystkiego co w ucho w padnie, z tym nie ma problemu- Znajomość w tzw" wycinkach muzyki z "setów" - 0 problemu Jak się na coś przydam to jestem chętny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Okey, bestz będzie 3 osobą. To prezentujcie co tam macie ;] Rs'y około 10, w sumie jak jest was 3 to wyjdzie 30. I do tego chciałbym jeszcze dorzucić rs'y od Kamila. Żeby się nie nudziło szybko. A i od razu, chciałbym zmienić plugin który będzie pokazywał grane utwory, miło by było jakbyście wrzucali nutki z nazwami ;] 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 22 godziny temu, Miłosz napisał: Okey, bestz będzie 3 osobą. To prezentujcie co tam macie ;] Rs'y około 10, w sumie jak jest was 3 to wyjdzie 30. I do tego chciałbym jeszcze dorzucić rs'y od Kamila. Żeby się nie nudziło szybko. A i od razu, chciałbym zmienić plugin który będzie pokazywał grane utwory, miło by było jakbyście wrzucali nutki z nazwami ;] Mam okolo dwustu klubowych rs'ow, jak chcesz to Ci podesle, a i cos nowego raz w tygodniu czy miesiacu moge podeslac. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 @HARDWELL Wyślij mi je na pw bo ja,Nemo oraz Bestz zajmujemy się rsami do wyboru więc jakbyś mógł to byłabym szczęśliwa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Wszystkie propozycje wrzucamy tutaj Na ten moment zamykam temat, rekrutacja zamknięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 (edytowane) Pragnę zmienić skład osób do wyboru RS miesiąca. Iż czas który miały byłe osoby do pomocy Werci przy wyborze RS minął, (nie nadesłały rsów, po długich prośbach Werci, i po mojej prośbie także te osoby tego nie uczyniły). Zmieniam dotychczasowy skład: Wyboru będą dokonywać: Wercia. Borix. Edytowane 25 Kwietnia 2017 przez Miłosz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi