FRYTA 62 Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 (edytowane) 1. Nick:_F_R_Y_T_A_ 2. Imię: Piotr 3. Wiek:16 lat 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 8/10 5. Sprawny i działający mikrofon**:tak. 6. Składka (tak/nie):nie. 7. Link do swojego GameMe**: Nie umiałem znaleść. 8. Parę słów o sobie **:Nazywam się Piotr ,Mieszkam w katowicach.Interesuje się sportem.Chodze do 3 klasy gimnazjum w katowicach.Jestem spokojny i opanowanym oraz skilowym graczem. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Są trzy powody.Pierwszy jestem doświadczonym adminem.Po drugie za moje kadencji na serwerze Jailbreak nie było na mnie żadnych skarg.Po trzeci chce przypilnować serwer. 10. Steam_ID:STEAM_0:1:62920015 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:od 1/2 godziny dzienie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):po 16 w tygodniu a w weekend różnie. 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive:2500 godziny. 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):tak Edytowane 24 Marca 2017 przez FRYTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł 216 Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 (edytowane) Sam nie wiem: +miałeś admina +znajomość SB -aktywność -wybuchowość Zacznij więcej grać, bo ten serwer ma już adminów, którzy złożyli podanie, a wgl nie grają.. Jestem na NIE graj więcej Edytowane 26 Marca 2017 przez Araaab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł 216 Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Zacznij więcej grać na serwerze, na ten moment odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł 216 Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi