JOO 2 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Witam ! Mam propozycje o powiększenie KB - Awatarów / Sygnaturek Oraz też Pixeli ! A więc tak KB Do - 95 KB Pixele Awatara - 150 x 150 Pixele Sygnatury - 450 x 50 Jeśli można prościć o powiększenie to z góry dziękuje ! A o powiększenie Pixeli i KB prosze z tego powodu , że moje Sygnatura i Awatar nie pasują Do forum ! A więc jeszzce je zaa reprezentuje ! 1.Awatar 2.Sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOO 2 Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Przepraszam z Spamowanie Postami ! Prosiłbym o wypowiadaniu się w Grafice ! Na Temat : " Moje Prace ! " LINK : http://forum.cs-classic.pl/index.php?/topic/5647-moje-prace/#entry28591 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Bez sensu Avki można minimum 200x200 pixeli... lub więcej. . . Tak sam z sygnaturami możesz dać jaką chcesz wielkość Zamknijcie to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOO 2 Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 No to może być Też ! 200 x 200 - Pixeli Ale żeby było ! 96 - KB I nie zamykajcie jeszcze poczekamy na wypowiedz Administratora ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 No to może być Też ! 200 x 200 - Pixeli Ale żeby było ! 96 - KB I nie zamykajcie jeszcze poczekamy na wypowiedz Administratora ! Zanim coś napiszesz zobacz czy tego przypadkiem już nie ma , i nie proś się tak o + bo ich i tak nie dostaniesz za pstryknięcie palcami :tongue: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOO 2 Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Jarbyn , ale je nia prosze o żadne ( + ) ! Tylko chcę wstawić mojego Awataria oraz Sygnature ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Jarbyn , ale je nia prosze o żadne ( + ) ! Tylko chcę wstawić mojego Awataria oraz Sygnature ! Wcalę "Chcę tylko + !" ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOO 2 Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Sory , że to napisałem ! Nie patrzyłem za bardzo co pisze ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Zostaje tak jak jestJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi