Rumu. 109 Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 (edytowane) 1. Nick: Rumunejszyn 2. Imię: Kuba 3. Wiek: 14 4. Znajomość regulaminu serwera (średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/10 5. Sprawny i działający Mikrofon?(Tak/Nie)**: Tak 6. Link do swojego GT**:https://www.gametracker.com/player/Rumunejszyn/193.33.177.87:27051/ 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać strażnikiem JB**: Cześć! Mam na imię Kuba. Mieszkam w małej miejscowości w województwie Mazowieckim. Od kilku lat jestem zapalonym graczem gier komputerowych, do których pasją zaraził mnie mój kuzyn. Jako iż dużo czasu spędzam w internecie nie trzeba było długo czekać żebym poznał Counter Strike 1.6 a z kolei tryb Jail Break. Często grając na serwerze spotykam graczy free killujących. Chiałbym w możliwym stopniu uniemożliwić im granie po stronie CT. 8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie posiadam 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: ok 2h dziennie. 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Gram w dni robocze oraz weekendy w godzinach 14:00 - 18:00 11. Cz przeszedłeś już mutację?(Tak/Nie): Wydaje mi się że tak lecz nie mi to oceniać 12. Staż w grze counter strike 1.6: Ok 2 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak ale było to dość dawno. Edytowane 27 Marca 2017 przez Rumunejszyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOjt 7 Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 aktywność mikro czas tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Na tak! Ogarnia jak na swój wiek Zna regulamin na 5+ Potrzeba administracji GT Rozpisał się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Itachi Uchiha Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Na tak! Gt Rozpisane podanie ogarnia Zna regulamin Pomocny. Powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natali585 26 Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Na Tak + Ogarniasz + Miły + Mikro + Wiek + Znasz regulamin + Pomocny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CYGAN xD 44 Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Na tak! +GT +Mikro +Miły +Pomocny +Można z nim pogadać +Znajomość regulaminu +Kreatywny I ogólnie dobry kolega 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Wiadro 166 Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 (edytowane) Na tak. + GT + Mikro + Wiek + Ogarnia + Miły + Znajomość regulaminu Pozdrawiam Wiadro. Edytowane 26 Marca 2017 przez Dr.Wiadro 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Przyjęty na okres próbny wynoszący 2 tygodnie, zapraszam na PW i w temacie po rangę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi