Gość Itachi Uchiha Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 (edytowane) Twój nick:Yato! Nick oskarżonego:Armilo IP/SID oskarżonego (komenda status):89.64.55.15 Nonsteam Godzina i data przewinienia:gdzieś tak 11:10 Dzisiaj(26 marca 2017) Opis sytuacji:Gracz jeździ pojazdami na zabawie. Dowody (demo, screeny, świadkowie): @edit Napisałem skargę na ct w oddzielnym temacie. Edytowane 26 Marca 2017 przez Itachi Uchiha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Wiadro 166 Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Jestem ciekawy kto był w CT bo nie wolno dawać zabaw w sobote. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CYGAN xD 44 Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Ten gracz przy mnie używał speedhacka na mapie chyba jail_galaxy i zabijał strażników po kolei co było nawet wskazane, ponieważ freekillowali i prowadzili bez mikro. A skoro już używał to niech się na coś przyda. W rezultacie się znudzili i wyszli z serwera. Na następnej mapie gdy wbił vabastian zapisać zwycięzców konkursu on nagle opuścił grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 CYGAN nie wiem co jest wg cb dobrego w uzywaniu czitow. Gracz powienie dostać Parma za czity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumu. 109 Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Pojazdy na zabawie to najmniejszy problem. Gracz powinien otrzymać bana permanentnego za Speed Hacka, ale to temat na inną skargę, ponieważ tego nie udowodnię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 (edytowane) 5 godzin temu, Rumunejszyn napisał: Pojazdy na zabawie to najmniejszy problem. Gracz powinien otrzymać bana permanentnego za Speed Hacka, ale to temat na inną skargę, ponieważ tego nie udowodnię. Udowodnisz, Jak wstawisz demo z mapy. @Rumunejszyn z hltv wziąć? Edytowane 27 Marca 2017 przez Nemo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumu. 109 Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 1 minutę temu, Nemo. napisał: Udowodnisz, Jak wstawisz demo z mapy. Którego nie posiadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 (edytowane) Dnia 27.03.2017 o 21:29, Rumunejszyn napisał: Którego nie posiadam jest hltv Demo zobaczę jutro, bo dzisiaj nie mam jak i edytuję ten post, na ten czas zamykam temat. #Edit gracz zbanowany permamentnie Edytowane 29 Marca 2017 przez Ktoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi