StyX 177 Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 (edytowane) Twój nick: StyX Nick oskarżonego:Nie znam gościa, jakiś borixon Godzina i data przewinienia:IP/SID oskarżonego (komenda status): dostałem bana.. Opis sytuacji:Gram sobie i nagle dostałem bana za modulator głosu. Że ja potrzebuje używać modulatora?, Sam w to nie wierze. Dowody (demo, screeny, świadkowie):Jak się załączy to podeślę. Pozdrawiam Wiejskie Zgromadzenie, mam nadzieję, że znów będzie tutaj taka debata jak w ostatniej skardze. Chyba zmienię serwer, bo przyjmujecie ludzi, bez kompletnej wyrozumiałości.. Edytowane 26 Marca 2017 przez Znawca CS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDevix 208 Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Jak nadajesz cały czas głosem robota to się nie dziw.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 (edytowane) Tak byles na serwerze i nagle zaczales puszczac jakies bindy (o ile dobrze slyszalem rafonixa) czy nie wiadomo co, a jest to zabronione. Skapnalem się po tym, ze pare razy pusciles ten sam bind. Tyle w temacie. Pozdrawiam @edit Nastepnym razem radze przeczytać regulamin Edytowane 26 Marca 2017 przez Borix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StyX 177 Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 (edytowane) AAA, sorry moja wtopa używam bindera do wkurzania pewnych osób na innym serwie i zapomniałem wyłączyć, sorrka MACRO. Skargę prosiłbym o odrzucenie, ponieważ jest słuszna, a admina przepraszam, za kłopot Edytowane 26 Marca 2017 przez Znawca CS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi