Marina. 1 405 Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 (edytowane) Kolejna nominacja dla @Kasia! , pytania do piątku! Edytowane 28 Marca 2017 przez Marina. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 (edytowane) [P] Hejka [P] Jak tam? [P] Jak tam zdrówko? [P] A przygotowania do maturki? [P] Boisz się czy podchodzisz na luzie do niej? [P] Idziesz na studia? [P] Jak tak to na jaki kierunek? [P] Powiedź mi jedną rzecz,DLACZEGO TY ROBISZ TAKIE IDEALNE PRACE????? [P] Przez ciebie wpadam w kompleksy graficzne ej :c [P] Nauczysz mnie robić takie cudeńka? [P] Zapłacę w postaci pierogów lub sernika bądź to będziesz wolała [P] Opisz mnie 3 słowami [P] A teraz siebie [P] Lubisz mnie może?? [P] A czo o mnie sądzisz? [P] Wiesz że do twarzy Ci z zielonym ^^ [P] Jak się tutaj wgl znalazłaś? [P] Myślałaś wgl kiedyś że będziesz zielona? [P] Grasz więcej w GO czy 1.6? [P] Wpadniesz jeszcze kiedyś na FFA? [P] Tak szczerze mi odpowiedź teraz,Darker Cię nie denerwuje już? [P] Albo inaczej,czy ktoś wgl Cie tutaj denerwuje?? [P] Spodziewałaś się mnie tutaj? [P] Jak ze mnie grafik na 102 co nie XD? [P] Nie męczę się już [P] Trzymaj się kochana^^ [P] Papatki [P] Wróciłam!! [P] Wiem wiem,nie cieszysz się z tego powodu [P] Jeszcze muszę Cię trochę pomęczyć [P] Ulubiony film? [P] Ulubiona książka? [P] Ulubiony kolor? [P] Gdzie chciałabyś pojechać? [P] Jakieś plany na tegoroczne wakacje? [P] Wolisz psy czy koty? [P] A ciepło tam mosz? [P] Wróciłam!!! x2 [P] Mam nadzieję ze mnie nie zabijesz za ilość [P] Chociaż moim zdaniem jest ich i tak za mało :c [P] Jakie miałaś pierwsze wrażenie o mnie? [P] A pierwsza myśl? [P] Sądzisz ze dużo zrobiłaś dla forum czy mało bądź wystarczająco? [P] Chciałabyś coś w sobie zmienić? [P] Jak tak to co i dlaczego? [P] Wiesz ze jesteś meeeeeega miłą osóbką? [P] I bardzo pomocną [P] Mam nadzieję że zdajesz sobie z tego sprawę tak? [P] W tym roku będzie już 20 na karku [P] Jak się z tym czujesz? [P] Czujesz już oznaki starzenia się? [P] Widać zmarszczki ?? [P] Plany na przyszłość jakies są? [P] Gdzie widzisz siebie za 20 lat? [P] Jakiś młodzieniec na oku jest? [P] Szczerze odpowiedź!!! [P] Ulubione ciasto? [P] Ulubione danie? [P] Ulubiona zupa? [P] Ulubiony napój? [P] Już totalnie nie wiem O co cię pytać :v [P] Skończę moze jednak już na dzisiaj te pytanka [P] Albo może coś jeszcze dodam hmmm [P] Także do zobaczenia!!! btw jak coś jeszcze wymyślę to coś dodam jeszcze hihihihihih Edytowane 30 Marca 2017 przez Wercia. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 [P] Hej Zielona Caryco [P] Stresik przed maturką jest spory ? [P] Jaką książkę byś poleciła ? gatunek nieistotny [P] Lubisz czytać ? dużo czytasz ? po co czytasz ? :v [P] Miechu żyje ? czy już się zabił ; / [P] Wymarzony samochód ? [P] Za którym zdałaś prawko ? [P] Mam sklerozę, masz na to radę ? [P] Ulubiony owoc ? [P] Nie bede Cie mordować tymi zbędnymi pytaniami, hej ! [P] taki tam żarcik, che che che [P] Lubisz sporty walki ? [P] A co powiesz na walkę w kisielu ? [P] Czemu Caryca ? [P] A co sądzisz o mojej skromnej osobie :v ? [P] Cisza/spokój czy głośna muzyka, hałas itp. ? [P] Czym lubisz się zajmować w wolnych chwilach ? [P] tutaj bym zakończył ten jakże wyczerpujący spis pytań Dzięki za odpowiedzi Caryco ! ; ) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 [P] Jak tam się podoba funkcja zielonego egzekutora prawa? [P] Jaki wpływ, na temperaturę piasku pustyni w nocy, ma niebieski dromader pijący wodę w oazie? [P] Co to jest "nic"? [P] Co jest lepsiejsze: czarna woda czy pomarańczowa woda? [P] Która z diet mięsno-mięsnych jest najlepsza? [P] Najpierw masa, a potem co? [P] Ile widzisz palców? [P] Dlaczego niektóry ludzie chodzą w okularach przeciwsłonecznych, jak słońca nie ma? xD [P] Skoro Ala ma kota, to czemu kot ma ale? [P] Gdyby ktoś Cię wysłał po ciastka, ale w sklepie budowlanym by takowych nie sprzedawali, to co byś kupiła? [P] Mają w ogóle sens te pytania? [P] Jaki jest sens życia? [P] Czy istnieje jakiś cel ludzkiej egzystencji? [P] Gdzie można kupić dobre ziemniaki? [P] Jaki kolor ma zebra (biało czarny - czarno biały)? [P] Umiesz dotknąć językiem nos? [P] A łokieć? [P] Znasz odpowiedź na pytanie "Co słychać?"? [P] Jak szybko piszesz na klawiaturze? https://10fastfingers.com/typing-test/polish [P] Jesteś dobra z matmy? [P] Na ile pytań już odpowiedziałaś? [P] Też już nie pamiętasz o co pytałem w 1 pytaniu? xD [P] "Daleko jeszcze?" [P] Poprzednie pytanie było cytatem. Czyje to słowa? [P] Które z mięsnych dań jest najlepsze? [P] Co znalazłoby się na Twojej wymarzonej kanapce? [P] Kurczak jest najlepszy z patelni, rożna czy piekarnika? [P] Też uważasz, że pizza to warzywo? [P] Tak w ogóle to lubisz mięso? xD [P] A lubisz masło? Miłej zabawy xd 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 (edytowane) [P] Podoba Ci się takie odpowiadanie na pytania? [P] W jakim wieku zaczęłaś mówić? [P] Czym jest dla Ciebie należenie do grupy kózek? [P] Znalazłaś już kózkę przeznaczoną tylko dla Ciebie? [P] Jak przygotowania do maturki? [P] Stresik jest? [P] Jakich zachowań wśród ludzi starszych nie lubisz? [P] Planujesz już coś na wakacje? [P] Jesteś zadowolona z miejsca swojego zamieszkania? [P] Co ostatnio ugotowałaś? [P] Jaki jest Twój ulubiony deser? [P] Uważasz, że w przeciągu szkoły ponadgimnazjalnej dużo się zmieniłaś? [P] Na czym polegała taka przemiana? [P] Potrafisz być z kogoś dumna? [P] Jakie osiągnięcie ludzi uważasz za przełomowe? [P] Potrafisz panować nad swoimi emocjami? [P] Potrafisz być obiektywna w ocenie najbliższych? [P] Dlaczego nie przyznajesz się do swoich flirtów? [P] Kiedy dzieci? [P] To prawda, że jesteś les? <3 XD Edytowane 29 Marca 2017 przez Esme 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darker 139 Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 (edytowane) [P] Hej Onee-chan [P] Nie wiem o co pytać ;x [P] Czy Mewa się w Tobie kocha? ;o [P] Kiedy dzieci z Pawłem? [P] Dieta, Esme, Wercia, Marina... jesteś lesb? ;o [P] Ulubiony film? [P] Ulubiony kwiat? [P] Ulubiona planeta? [P] Ulubione miasto? [P] Ulubiony kraj? [P] Ulubiony kontynent? [P] Ludność czy bezludność? [P] Dobrze się uczysz? [P] Jaką muzykę lubisz? [P] A dlaczego tak kiepską? [P] Jesteś tak zielona, bo zjadłaś coś nieświeżego? [P] Co? [P] Coś mało tutaj "foczek" ;x [P] Ale kózka jest [P] Frytki tylko z? [P] Czemu Wercia pytała czy Cię już nie denerwuję? [P] Kiedykolwiek denerwowałem? ;x [P] Kogo lubisz z forum? [P] Kogo nominujesz? [P] Nuda trochę, nie? [P] Jakaś gównoburza Pani Murderator? [P] Idziesz do kina na Ghost In The Shell? [P] Dlaczego tak/nie (raczej nie ;x)? [P] Mało trochę tych pytań, nie? [P] Ale i tak z 2 godzinki w plecy? ;x [P] Przelicz to na ilość zadań z matmy według podanego wzoru:... [P] Pyrkon? [P] Cosplay na nim? ;x [P] Żartuję, wiesz? [P] Wymarzone autko? (tego nie wiem akurat ;x) [P] Po co pytam jak ja wszystko wiem Onee-? [P] Tak naprawdę wystarczyłyby dwa pytania, prawda? [P] No to ja lecę, bo spać mi się chce [P] Naprawdę... ;o [P] Sayōnara? ;x Edytowane 31 Marca 2017 przez Darker 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Czas na odpowiedzi do niedzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi