SzalonyKojoT 0 Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 (edytowane) Nick: BetterThanYouLink do SSów: brak ssWycinek z konsoli(bez IP)*: [CSC]-------------------------------------[CSC] ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: BetterThanYou ||| IP: ||| Steam ID: ||| Powod: WH ||| Nalozono: ||| Czas bana: zawsze ||| Mapa: map ||| Pozostalo: ||| Ban wygasa: Nigdy [CSC]--------------------------------Serwer: dd2Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/bans/41068.html Nie wiem dlaczego, ale zostałem zbanowany bez zrobienia ss'ów. Chyba admin poczuł się za pewnie. Jest to już 3 ban na tym serwerze nakładany na mnie na różnych nickach. Proszę o jak najszybsze wyjaśnienie sprawy i pouczenie admina. Edytowane 31 Marca 2017 przez J. D. Christian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Admin został powiadomiony i ma 24h na rozpisanie dema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzalonyKojoT 0 Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Prosiłbym o szybkie rozwiązanie problem, bo czekam na to już 2 dni.. A do teraz nie zostały postawione mi żadne zarzuty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Spokojnie. Jeżeli Admin nie raczy wstawic rozpisanego demo, do czasu 24h od posta mojego kolegi to dostaniesz UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Brak dema. Gracz otrzymuje UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi