ProLoG 0 Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Twój nick:ProLoG Nick oskarżonego:Natali585 IP/SID oskarżonego (komenda status):To admin,macie go w bazie. Godzina i data przewinienia:Pare minut temu,czyli około 15:00 29.03.17. Opis sytuacji:Ta administratorka,łamie regulamin i to nie tylko raz.Pierwsza sprawa dotyczy "kampienia Andrzeja".Koleś faktycznie byl w jednym pomieszczeniu ale był oszczelinowany ciągle z wyjścia.Ugrał to chłopak,zabił wszytkich trzech.I nagle bum!Slay pada z strony wspomnianej administratorki że kampił?!.Szlak mnie trafił,i faktycznie zabluzgałem bo źle zrobiła.Dostałem kicka.Wracam wbijam do CT prowadzi ktoś inny nagle ktoś w TT kupuje deagla i w nas strzela,wiec on go zastrzelił.A Ta daje mu kicka za fk!.Nosz WTF?!.I Ja nagle też po oczywiście znowu zabluzgałem na chu*ową administracje.Wracam tym razem do TT wszyscy mnie obrażają,wiec krzycze zamknąć mordy i oczywiscie znowu kick.To po pierwsze nie jest sprawiedliwe,po drugie ona chyba nie zna regulaminu.A po trzecie takie minimum osoby które mnie obrażały pod koniec nie zostały ukarane.Dziekuje i pozdrawiam ProLoG. Dowody (demo, screeny, świadkowie): Macie HLTV od tego. x4 kicki [ReasonKicker] ========================================== [ReasonKicker] Zostales wykopany przez admina [ReasonKicker] Powod: "Kultura" [ReasonKicker] Jezeli uwazasz, ze kick byl bezpodstawny zglos to na http://amxx-dev.pl [ReasonKicker] Pozdro od autora (byCZEK) [ReasonKicker] ==================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Wiadro 166 Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 (edytowane) Sory nie doczytałem. Faktycznie powinne polecieć też kicki dla osób które Cię obrażały ? Edytowane 29 Marca 2017 przez Dr.Wiadro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProLoG 0 Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 (edytowane) Tu już nie chodzi o ukaranie tych osób.Chodzi o złe potraktowanie tamtego playera.Powinien mieć życzenie.A ten drugi w Ct ne powinien dostać kicka bo fk nie było. Edytowane 29 Marca 2017 przez ProLoG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Odniosę się najpierw do 2 rzeczy. 1 to nie jestem w stanie sprawdzić czy Ty kogoś zbluzgałeś albo czy inni bluzgali Ciebie bo HLTV nie zapisuje dźwięku. Druga sprawa mogłeś zareagować trochę spokojniej, wyjaśnić jej co robi źle, a nie naskakiwać na nią, moim zdaniem nie tędy droga i kick za kulturę był w tym przypadku słuszny, aczkolwiek odnosząc się do sedna Natali dostanie ostrzeżenie, jako, że już przeszła okres próbny. Inne nieprawidłowe zachowanie w danej sytuacji po tej skardze może skutkować utratą flag. Skarga jest słuszna, chociaż nie do końca w całości. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi