Skocz do zawartości

[PRZYJĘTA]Skarga na "koleżeństwo" i straszną arogancję!

ProLoG

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick:ProLoG

Nick oskarżonego:Natali585

IP/SID oskarżonego (komenda status):To admin,macie go w bazie.

Godzina i data przewinienia:Pare minut temu,czyli około 15:00 29.03.17.

Opis sytuacji:Ta administratorka,łamie regulamin i to nie tylko raz.Pierwsza sprawa dotyczy "kampienia Andrzeja".Koleś faktycznie byl w jednym pomieszczeniu ale był oszczelinowany ciągle z wyjścia.Ugrał to chłopak,zabił wszytkich trzech.I nagle bum!Slay pada z strony wspomnianej administratorki że kampił?!.Szlak mnie trafił,i faktycznie zabluzgałem bo źle zrobiła.Dostałem kicka.Wracam wbijam do CT prowadzi ktoś inny nagle ktoś w TT kupuje deagla i w nas strzela,wiec on go zastrzelił.A Ta daje mu kicka za fk!.Nosz WTF?!.I Ja nagle też po oczywiście znowu zabluzgałem na chu*ową administracje.Wracam tym razem do TT wszyscy mnie obrażają,wiec krzycze zamknąć mordy i oczywiscie znowu kick.To po pierwsze nie jest sprawiedliwe,po drugie ona chyba nie zna regulaminu.A po trzecie takie minimum osoby które mnie obrażały pod koniec nie zostały ukarane.Dziekuje i pozdrawiam ProLoG.

Dowody (demo, screeny, świadkowie):
Macie HLTV od tego.
x4 kicki
[ReasonKicker] ==========================================
[ReasonKicker] Zostales wykopany przez admina
[ReasonKicker] Powod: "Kultura"
[ReasonKicker] Jezeli uwazasz, ze kick byl bezpodstawny zglos to na http://amxx-dev.pl
[ReasonKicker] Pozdro od autora (byCZEK)
[ReasonKicker] ====================================

Tu już nie chodzi o ukaranie tych osób.Chodzi o złe potraktowanie tamtego playera.Powinien mieć życzenie.A ten drugi w Ct ne powinien dostać kicka bo fk nie było.

Edytowane przez ProLoG

Odniosę się najpierw do 2 rzeczy. 1 to nie jestem w stanie sprawdzić czy Ty kogoś zbluzgałeś albo czy inni bluzgali Ciebie bo HLTV nie zapisuje dźwięku. Druga sprawa mogłeś zareagować trochę spokojniej, wyjaśnić jej co robi źle, a nie naskakiwać na nią, moim zdaniem nie tędy droga i kick za kulturę był w tym przypadku słuszny, aczkolwiek odnosząc się do sedna Natali dostanie ostrzeżenie, jako, że już przeszła okres próbny. Inne nieprawidłowe zachowanie w danej sytuacji po tej skardze może skutkować utratą flag. Skarga jest słuszna, chociaż nie do końca w całości. 

• Like 1

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja skarga została przyjęta!

PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności