Ghostt 36 Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Myślałem nad tym, żeby administracja serwera wprowadziła autokupowanie przedmiotów ze sklepów np kamizelka, zazwyczaj na początku rundy zapomina się o tym, a kiedy przychodzi np walka czy coś to jest kłopot, myślałem nad opcją którą można włączyć w menu coś jak ''auto kupowanie kamizelki on/off'' byłoby to przydatne, ew. coś innego co auto kupowanie, ułatwiłoby to trochę granie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darker 139 Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Nie wiem czy to nie byłoby trochę uciążliwe do napisania i wprowadzenia... Bindy by Ci nie wystarczyły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 NIe potrzebne. Jak powiedział Darker możesz sobie zrobić bindy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi