nowiker 1 Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 (edytowane) NICK: nowiker IP: SID: KOD: powód bana: nieogarnianie ban na: trzy dni mam bana na trzy dni ale on wogóle mi nie mija prosze o odpowiedż dla czego ten ban na ct mi nie mija Edytowane 31 Marca 2017 przez J. D. Christian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Nie podajesz żadnej informacji. Jaki to serwer kiedy został ban nałożony. Nic. Jestem magikiem i się mam domyśleć takich informacji. zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twój temat został odrzucony, ponieważ łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi