Nemciooo 608 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam. W tym temacie poruszę "tragedię Polską" czyli wszystko co nie dobre znajduje się nad częścią Polski i niedługo przez to może być dużo komplikacji... Chciałem przeprowadzić wywiad z jedną z osób z tamtych okolic jak tam jest, ale nie mam tam przyjaciół, więc zapytałem wujka google o radę. Zacznijmy od ciekawostek smogu: -Najbardziej krytyczny stan powietrza jest w WOJEWÓDZTWIE OPOLSKIM. -Wszystkie zanieczyszczenia są przez pyły, największymi pyłami są te z kopalni węgla[tlenku węgla]. -Co 10 obywatel z tamtych rejonów ma powikłania związane z tym smogiem[mogą być też małe powikłania]. -Nie długo zanieczyszczona będzie większa część Polski np. Warszawa bardziej niż teraz. Teraz choroby: -Nowotwór płuc. -Astma. -Zapalenie oskrzeli. -Niewydolność oddechowa. -Wszelkie choroby układu krążeniowego. Podsumowując: Korzyści z tego są tacy iż mamy zasoby w postaci opału, aczkolwiek doprowadzi to do szybszego życia wiecznego. Amen. A tak na poważnie: przydało by się więcej filtrów i nowszy sprzęt, ponieważ z takim "dymem" długo nie pożyjemy. Napisy Wykonała: @Wercia. Edytowane 2 Kwietnia 2017 przez Nemo. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darker 139 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Jak szybsze życie wieczne to ja się piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Każda droga na drugą stronę jest przeze mnie propsowana i jestem zadowolony, że nasz kraj pomaga w szybszym przedostaniu się na ten drugi brzeg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Wszystko wiąże się niestety z ogromnymi kosztami, które dla naszego państwa trzeba powiedzieć głośno byłyby trudne do opłacenia. Bo chcieć i planować można wszystko, jednak tak wiele pomysłów traci na racji bytu właśnie przez pieniądze :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi