Gość Itachi Uchiha Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Wzór: Twój nick:Yato! Nick oskarżonego: Trudno to określić bo ma ab i zmienia nicki ale jego 3 nicki na których gra : Gl0bal,Sivvy,KapiS' IP/SID oskarżonego (komenda status):31.0.121.154 Nonsteam Godzina i data przewinienia:17:40 Opis sytuacji:Gracz ma już 3 multi konta,na 2 ma bana i sobie resetuje wi-fi przez co zmienia mu się ip. Dowody (demo, screeny, świadkowie):Swiadek:Troplelek i z resztą każdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) Gracz wchodzi już na 3 nicku: Global-Dostał ssy (Nie wstawił) Sivy-Dwa razy ab KapiS'-Kolejny jego nick dostał bana za bugowanie życzenia. Banowalem go na ip nick, ale co mi to da jak on sobie co ban zmienia ! Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez Troplelek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViXaPiXa 221 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Jeżeli ma zmienne IP to raczej nic się nieda zrobić, podobnie jak z Kapixem było dostawał bany a i tak wchodził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Ja go cały czas banuje jak tylko jestem, ale ma znienne ip. Tyle w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CYGAN xD 44 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Wiecie że on miał z 6 nicków między innymi kapiX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Kiedy admin widzi gracza na ab ze zmiennym to banuje, nic więcej się nie da zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi