JOO 2 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 1. Serwer: Cs-Classic[COD 45K] 2. Nick: JOO 3. Imię: Daniel 4. Wiek: 16 5. Znajomość Amxx(0/10): 8.5 / 10 6. Mikrofon(Tak/Nie): NIE ( Pies mi pogryzł ! "Od razu mówie to nie jest wymówka" ) 7. Składka(Tak/Nie): TAK 8. Czas spędzony na forum: 1H 45minut / Ale i tak poprawie moją aktywność na serwerze ! 9. Opisać siebie: 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Chcę pomóc Adminom na COD 45K Lv i zacząć reklamować serwerownie ! 11. Linki do reklam: 1. http://polish-strike.pl/forum/index.php?/topic/3045-cs-classicpl/ 2. http://cs-rzeszow.pl/viewtopic.php?p=7991#7991 3. http://classic-zone.pl/posting.php Wiem , że trzy reklamy to za mało ale to na drobie jeszcze dzisiaj ! 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy: Gdy widzę kogoś na wspomagaczach typu : AIM / WH ( Banuje Permanetlnie ! ) -Gdy ktoś nadużywa micro: Gdy ktoś używa Micra i olewa moją Komende : "Mikro +16 / Mutacja " to go banuje od 30min - 2H -Nadużywa Kultury na serwerze: Gdy ktoś nad używa Kultury i olewa moją Komende : "Kultura / Ban Od 30Min - 2H " po prostu daje Bana ! 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam / Steam_ID : STEAM_0:1:28801361 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 hahah 0.4h na serwie na NIE reklamy 3 a powinno być 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 NIE -mało cie widzę na serwerze -mała aktywność na forum -reklam powinno być 5 -micro :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 NIE - mało godzin w bazie - pies ci pogryzł mikro oO a mi zjadł -.- - brakuje kilku reklam - pkt 12. za wh tez perm ? za aima perm, opisz co zrobisz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 NIE Mało h na Forum Aktywność na forum Pies hehehe Reklamy H na servie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waryjat 42 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Nie!!!!Powody UP ^^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Na NIE -godziny na forum -godziany na servrze , bo wcale Cie na nim nie widzialem -Reklamy -Opisz pkt 12 a z tym psem to dobrzse dales : d . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Na Nie. Pograj trochę bo dziś 1 raz widziałem cię na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtV Krasnik 9 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Hahahaha Oczywiście że nie !! na serwie cie jeszcze nie widziałem to mi wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 ~Wiek 15+ (ale z mutacja najlepiej) masz~Mikrofon(nie wymagane aż tak) masz~Minimum 30 godzin gry na Serwerze - 0,4 a do 30 troszke brakuje~Ogar -Może~Kultura -nie wiem~Obsługa amxmodmenu w jednym palcu -masz~Użytkownik pisząc podanie powinien mieć ZERO WARNÓW NA FORUM -masz~Aktywność na forum(nie jest ważna aż tak) -nie~Oczywiście kreatywność i umiejętność ogarnięcia serwera - nie wiem~Reklamowanie Serwerów - malo reklam Wychodzi , że nie pograj troszkę nadrób godziny na srw/forum i za 2 tyg. napisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Chyba sobie jaja robisz. http://www.gametracker.com/server_info/31.186.82.128:27331/top_players/?query=JOO&Search=Search Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: NIE!Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi