Skocz do zawartości
LINK DO NOWEJ STRONY ×

Użytkownik miesiąca [MARZEC]

Besi523

Rekomendowane odpowiedzi

pre_1458747026__um.png

Kolejne głosowanie na użytkownika miesiąca!

Widzisz osobę która w marcu wyróżniała się na tle forum? np. dużo pisała, pomagała, zgłaszała problemy oraz ogólnie dużo się udziela i chciałbyś ją/jego wyróżnić mianem użytkownika miesiąca? To idealny czas aby się zrewanżować i podziękować!

W komentarzu wpisz nick jednej osoby która twoim zdaniem powinna wygrać oraz uzasadnij swój wybór.

Zapraszamy do zabawy!

Wzór:

Nick
Powód

_

Zasady:

• W celu zapobiegnięcia spamu ~ Jeżeli nick kandydata został podany przez innego użytkownika wcześniej, dajemy pod tym postem like.
  • Aby wziąć udział w zabawie musisz posiadać 5 postów na Forum
  • W zabawie nie biorą udziału:
    • -_-
    • Besi523
    • Kasia
  • Like 7

Nick: @michalp67
Powód: Jako świeży zastępca opiekuna na FFA sprawuje się bardzo dobrze,wiem jak bardzo mu zależy na tym i wiem ze On chcę sprawić aby serwer
jakoś stał na nogach.Jest bardzo miły,przyjacielski oraz kulturalny.Myślę że zasługuje na te wyróżnienie.

• Like 3

Nick @Miłosz

Powód Uratował dd2. Ogarnął wszystko, prawie stworzył ten serwer na nowo. W końcu można normalnie pograć, bez lagów oraz zbędnych pluginów. Zrobił selekcje adminów oraz wprowadził radykalne zmiany, które wyszły serwerowi na ogromny plus. Myślę, że zasługuje na to wyróżnienie w 100% :)

Edytowane przez Marina.
  • Like 12

Nick: @Wercia.

Powód: Jest nolifem na forum, wywiązuje się z każdej pracy pomaga każdemu działu się rozwinąć, jako admin świetnie sobie radzi jak i jako nowy grafik oraz promotor. Ponadto jest bardzo miła, uprzejma i przyjazna.

• Like 7

Nick: Freelancer

Powód: No nie ukrywajmy, nie miał jeszcze użytkownika miesiąca. Na forum jest już ponad 3 lata, wielokrotny admin, aktywny gracz i opiekun serwera DR ( w sumie też wielokrotny), dodatkowo były moderator. Zrobił dla tej sieci przez cały ten czas bardzo wiele, aktywnie udzielał się w większości tematów, które dotyczą forum, często spotykany na SB, zawsze pomoże kiedy może. Myślę, że kandydat jak się patrzy. 

• Like 5

• Właściciel

W tym miesiącu Użytkownikiem Miesiąca zostaje @Miłosz, który nie dość, że nałapał najwięcej głosów (niektórzy głosowali z poziomu panelu), to jeszcze po rekomendacji od @Marina., otrzymał sporą liczbę like'ow.

Gratulacje!

• Like 4

• Qesik zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności