FRYTA 62 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) 1. Nick:_F_R_Y_T_A_ 2. Imię: Piotr 3. Wiek:16lat 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 8 5. Sprawny i działający mikrofon**:tak 6. Składka (tak/nie):Nie 7. Link do swojego GameMe**: 8. Parę słów o sobie **:Jestem Piotr pochodzę z stolicy śląska katowic.Chodzę do 3 klasy gim. Jestem miły,spokojny,czasami szalony.Moje zainteresowania to piłka nożna oraz koszykówka. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Dlatego,że jest odpowiednimi graczem na te stanowisko.Nie jestem konfliktowy oraz nie prowokuje do różnych nie miłych sytuacji. 10.Steam_ID:STEAM_0:1:62920015 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:od 30 min do 2 godz. dzienie. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):po południ zazwyczaj. 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive:2500 godz. 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak. Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez FRYTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł 216 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Przyjmuję, poprawiłeś aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł 216 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi