GrzegorzxD 220 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Nick: Grzegorz Powód rezygnacji: Denerwować już mnie zaczynają niektóre osoby, albo jak wbijają jakieś dzieci do ct i fk robią nie chce mi się z nimi użerać. Dzięki za danie mi szansy. Pozdrawiam Ktoś i vabastiana, administrację i wszystkich graczy. Cos od siebie: Oby serwer kwitną życiem tak jak teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Fajnie że byłeś. Mam nadzieję że wrócisz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CYGAN xD 44 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Byłeś dobrym adminem i kolegą. Liczę, że jeszcze spotkamy się na szlakach CS 1.6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Wiadro 166 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Co? Najpierw Borix teraz ty serwer traci naprawdę dobrych adminów. Wielka szkoda że od nas odchodzisz naprawdę. Mam nadzieję że będziesz czasem wpadał na JB. Trzymaj się. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumu. 109 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Troche szkoda, że odchodzisz.... nawet nie troche ale bardzo szkoda. Tracimy wspaniałego admina i dobrego kolegę. Mam nadzieję że jeszcze kiedyś się spotkamy w tym wirtualnym świecie . Pozdrawiam gorąco i 3maj sie Grzesiu :V 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Dla mnie to trochę niezrozumiały powód i błahy, ale niech będzie. Przyjęte, dziękuję za wszystko. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adisek1337 114 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 No cóż tracimy kolejnego admina 3maj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 No cóż Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Ej no ludzie serwer nam się psuje... Teraz najlepsi odchodzą... Średnia wieku administracji to 14 lat... Trzymaj się, nie zapomnę Cię, a co za tym idzie wbijaj w weekend, pogramy, ogarniemy bajerkę, zluzujemy. Też mnie wkurzały te dzieci, ale inni mnie namówili i zostałem... Przemyśl to jeszcze i nie musisz do końca odchodzić ;) No chyba, że chodzi o zm to rozumiem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Powaznie??Jak nie Bori to teraz ty??? Przecież to bez sensu...sami najbardziej ogarnięci admini uciekają :c Ale no nic trzymaj się i powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natali585 26 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Mam nadzieje że zmądrzejesz i się rozmyślisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi