jarek1721 0 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) Przed chwilą dostałem bana [CSC]-------------------------------------[CSC] ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: jaro ||| Powod: Wrzuc screeny na forum ||| Nalozono: ||| Czas bana: zawsze ||| Mapa: map ||| Pozostalo: ||| Ban wygasa: Nigdy [CSC]-------------------------------------[CSC] Problem w tym, że przeszukałem wszystkie foldery z grą i wgl i nigdzie nie mam tych ssów. W CSa nie gram pierwszy raz, więc wiem gdzie powinny być te screeny, nie pierwszy raz dostałem bana niesłusznie. Nie moge ich wgl znaleźć. Edytowane 5 Kwietnia 2017 przez J. D. Christian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zastosuj się do wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twój temat został odrzucony, ponieważ łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi