FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Nick: FunnyPuma ^^ Powód rezygnacji: Brak czasu i chęci Cos od siebie: Nad rezygnacją myślałem od pewnego czasu. Brak czasu i po prostu chęci do gry powodują, że piszę rezygnację. Ostatnio moja aktywność na serwerze jest zerowa. Nie chcę zajmować miejsca, dla innych adminów. Nie mam czasu i chęci do gry, więc wole samemu zrezygnować z funkcji admina niż zostać zdegradowanym. Dzięki za danie mi kolejnej szansy bycia adminem na serwerze. Mam nadzieję, że jeszcze tu wrócę. Strzałka! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Ogarnij sobie wszystkie sprawy. Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Powodzenia Wracaj szybko! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Trzymaj się moRdko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Dzięki , za czas na serwerze . Flagi odebrane . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi