Shadow_Angel 158 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 (edytowane) Imię: Mateusz Nick: Shadow Angel Wiek: 15 Doświadczenie związane z DJ: podstawowe Rodzaje muzyki: rożne Ile czasu spędzasz na TS3: przynajmniej 2h Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Dlaczego Ty?: Jest otwarta rekrutacja na Dj, więc potrzebujecie a puszczanie muzyki przez bota nie jest trudne Coś o sobie: Mam na imie Mateusz, mieszkam w Chojnicach. Interesuje się piłką nożną i siatkówką. Obecnie mam w domu dwa zwierzęta: pies i świnka morska. Jak jest ciepło lubię się spotykać ze strymi znajomymi, kuzynami. Edytowane 15 Kwietnia 2017 przez Shadow_Angel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Jestem na tak! -aktywny na ts -umie obsługiwać bota -przyda się kolejny dj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Nie kojarzę Cię z tego nicku, ale wydaję mi się, że jesteś Mateusz07 i jakieś tam cyferki xd Tak czy inaczej jestem na tak, DJów przy aktualnym ich stanie tym bardziej nigdy mało, umiesz się obsługiwać botem i jesteś chętny do pomocy i do działania na rzecz serwera. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Moim zdaniem trochę za wcześnie,dopiero co zrobiłeś sobie bota i już podanko? Moim zdaniem powinieneś trochę się Nim pobawić,poćwiczyć i potem napisać podanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Za okresem probnym +Umiesz podstawowe posługiwanie się botem +Rekrutacja On +Aktywny na serwie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Jestem na Tak ! +Obsługa botem +/-Wiek +Miły +Śmieszek i wgl ???? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Jestem na TAK +ma i umie obsługiwać się botem +jest aktywny na ts +jest miły +/- wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychux 378 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Okres probny poniewaz widuje cie ale nie jestem pewny twoich umiejetnosci i wgl dla tego jestem za okresem probnym ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Jako iż Nemo też nie ma 16 lat to sprawiedliwie Mateusz też dostanie szanse także nie spinać się bo ja Nemo Nie przyjmowałem i nie mam zamiaru go wyrzucić co do podania: Przyjęty na okres próbny Zgłoś się do mnie na ts3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi