damianzwolak 182 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Myśle ze skoro zaczeła się trzecia edycja serwera JB przydało by sie kilka nowych zabaw które były by orginalne i przyciągały by na serwer graczy moje porpozycje : 1 -Nazwa Szukany(nie mam pojęcia jak by to się mogło nazywać) - Opis Zbawa polegałaby na tym, że na w kilku/jednym miejscu na mapie respira się np. (Jajka) celem więźnie jest znalezienie jak największej ilości np. (jajek) w danym czasie -Wieźnien ktory znajdzie Najwiecej jajek ma życzenie 2 -Nazwa Zombie (nie mam pojęcia jak by to się mogło nazywać) -Opis polegałoby na tym, że więźniowie mają tylko noże i po np. 500hp i mają zabić Antyterrorystów, którzy mają bron i 100/200 hp. -Nagroda Terrorysci wygrają otrzymują ustaloną lidzbe respektu 3 -Nazwa Duchy (nie mam pojęcia jak by to się mogło nazywać) -Opis Polegało by na tym ze ct jest słąbo widoczne , może przechodzić przez sciany ma normalnego speeda ich celem jest zabujstwo terrorystów -Nagrona Ostatni wieźnień ma życzenie To są moje propozycje na Zabawy pójście co o nich myślicie. Piszcie też wasze pomysły na nowe zabawy na serwerze. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI 117 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Pomysł o nowych zabawach myśle że przydatny gdyż duża ilość zabaw już sie powoli nudzi i przydały by się jakieś nowości :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Pomysł ciekawy aczkolwiek moim zdaniem 500hp to by byla zbyt mala ilosc albo zeby ct mialo losowe bronie do tej zabawy po za tym tak jak mówiłem nowe zabawy mogą być mega urozmaiceniem rozgrywki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0dr1g3z 57 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Pomysł mega jednak niemożliwy do wykonania. Nie ma kto napisać pluginu odpowiedzialnego za tego typu zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ex.! 107 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Pomysły idealne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daddy 57 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 W Sumie takie zabawy mogły by troszke wnieść , jakby to ująć , świżości na serwer , wiecie coś nowego , coś fajnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Putong 3 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Jedyne co da sie wykonac samemu to szukanie. Rozrzucic po mapie 5 decoy'ow. I ci terrorysci co znajda decoya przezywaja. Jeden prowadzi a drugi ukrywa decoy'e prostota a jakie ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neXt22 0 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Bardzo fajne propozycje zabaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Pomyślimy nad tym w przyszłości. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi