WD 40 0 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 1. Nick:Djonizy 2. Imię:Dawid 3. Wiek:16 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 6/10 5. Sprawny i działający mikrofon**:tAK 6. Składka (tak/nie):tAK 7. Link do swojego GameMe**: gram cześto na różnych nikach ale teraz utrzymuje się na jednym. 8. Parę słów o sobie **:Mam na imię Dawid uczę się w 3 gim.Interesują mnie gry komputerowa ograz informatyka. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Ponieważ widziałem paru graczy którzy nadużywają swoich praw oraz pomóc administracji utrzymać serwer. 10. Steam_ID:0:1:207060818 to jest moje drogie konto. 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 3,4 godzinki tygodniowo. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):No robocze i weekendy 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYTA 62 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Jestem na nie. -dużo błędów ortograficznych w podaniu -Słabo rozpoznawalny na serwerze -Konto dla podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daddy 57 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Dużo nie przesiaduję na serwerze ,lecz.... JESTEM NA NIE. - Konto tylko pod podanie. - Słaba rozpoznawalność na serwie. - Masa błedów ortograficznych. - Mało o sobie napisałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianzwolak 182 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Jestem na tak czesto na serwerze posiadał admina czesto jest na serwerze jeżeli chodzi o ortogranie to nie jest ona taka ważna może mieć dyslekcje i być adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqk 440 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 (edytowane) Nie gram już prawie w ogóle na 1v1 więc nie wiem jak zachowujesz się w grze, ale z Twojego konta na forum i podania, mogę powiedzieć, że: - podanie jest słabo rozpisane, - napisałeś jedynie 3 posty, - 4 godziny tygodniowo na serwerze, to mało, więc wątpię, żebyś mógł utrzymać porządek na serwerze, skoro przez tyle czasu Cię nie będzie. Plusem jest składka, oraz doświadczenie na pozycji administratora. Jestem na nie. Edytowane 17 Kwietnia 2017 przez eqk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł 216 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 (edytowane) 1. Brak linku do GT. 2. Brak stażu w CS:GO. 3. Błędne STEAM ID... 4. Większość głosów negatywnych. Odrzucam. Edytowane 18 Kwietnia 2017 przez Araaab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł 216 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi