PIOTR_xD 375 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 1. Nick: PIOTR 2. Imię: PIOTR 3. Wiek: 17 4. Znajomość regulaminu serwera (średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/10 5. Sprawny i działający Mikrofon?(Tak/Nie)**: Tak 6. Link do swojego GT**: https://www.gametracker.com/player/Piotr/193.33.177.87:27051/ 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać strażnikiem JB**: Siemka, mam na imię Piotrek. Mam 17 lat i mieszkam w Kaliszu. Interesuję się motoryzacją i ze względu na to uczęszczam do technikum samochodowego do klasy pierwszej. W wolnych chwilach jeżdżę na rowerze, gram w nogę oraz gram w cs'a. 8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Około 2 godzin dziennie, w weekendy może trochę więcej. 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): W dni robocze - głównie po południu i wieczorami. W Weekendy i dni wolne - Można mnie spotkać na serwerze już od rana. 11. Czy przeszedłeś już mutację?(Tak/Nie): Oczywiście 12. Staż w grze counter strike 1.6: Będzie z 7 lat. 13. Czy byłeś już adminem?(Nie podajemy linków): Nie, ale kiedyś musi by ten pierwszy raz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDevix 208 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Na Tak -wiek (mało istotne, Yato ma 13 i też jest ogarnięty) -mutacja -regulamin -staż -gt Admina nie miałeś ale 1 raz musi kiedyś być Na TAK Trzymam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natali585 26 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Na Tak! + Kulturalny + Mutacja + Wiek + Regulamin + Gt + Mikro + Staż Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViXaPiXa 221 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Na tak : Ogarnia GT dobre Znajomość regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adisek1337 114 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Oczywiście jestem na tak ponieważ.Gt ma dobre.Szybko się uczy jako gracz grając na serwerze jb i widać że ogarnia ten w mod i robi duże postępy jest także jedno wolne miejsce na tą właśnie funkcje.Wymagania spełnia ma duże chęci i widać że się stara.Dałbym mu szanse. Pozdrawiam Adisek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Na długi okres próbny, a dlaczego? +Wiek +/- GT +Składka +Potrzebujemy starszej administracji -Musi się oswoić z AMXX -Musi się oswoić z regulaminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Itachi Uchiha Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Za okresem próbnym +wiek +/- GameTracker +Ogarnia +Regulamin -Jeżeli pierwszy raz chcę zostać strażnikiem,to musi trochę obczaić co i jak z AMX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajacyk 8 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Jestem na TAK ;-) Koleś ogarnięty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Wiadro 166 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Za okresem próbnym: + Wiek + Ogarnia + Znajomość regulaminu +/- GT - Doświadczenie, ale kiedyś musi być ten pierwszy raz Pozdrawiam Wiadro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Przyjęty na okres próbny 2 tyg. zapraszam na PW i po odbiór rangi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi