Gość Blip ^ Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Prosił bym o zmianę długości mapy na 2:30 . Miało to być zrobione już dawno temu ale opiekun zniknął i w końcu nikt tego nie zrobił. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G u s t l i K 5 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Racja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Oczywiscie jestem ZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Nie gram na FFA, ale jestem za. Długość mapy, może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 No własnie już ponad tydzień lub więcej czekamy na to ! ZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Niewątpliwie przydałoby się skrócenie czasu rundy... A co jest z naszym opiekunem od FFa? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Opiekun gdzieś wyjechał na czas bliżej nieokreślony, chyba do GB z tego co wiem. Teraz FFA ogarnia '-_-', ale jak wiadomo ma wiele spraw na głowie i o części rzeczy może zapominać (jak każdy człowiek). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Opiekun gdzieś wyjechał na czas bliżej nieokreślony, chyba do GB z tego co wiem. Teraz FFA ogarnia '-_-', ale jak wiadomo ma wiele spraw na głowie i o części rzeczy może zapominać (jak każdy człowiek). Szczerze przydał by się inne opiekun bo latka mało co widać zawsze go nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Mało go widać? go 14 dni na forum nie było ^^ a jeszcze więcej na serwerze ... Dobra ale koniec spamu bo to nie temat o opiekunie tylko o zmianie czasu rundy :pirate: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: CLOSEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi