Guest Blip ^ Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 Prosił bym o zmianę długości mapy na 2:30 . Miało to być zrobione już dawno temu ale opiekun zniknął i w końcu nikt tego nie zrobił. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
G u s t l i K 5 Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 Racja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esc Icy Box pasha 138 Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 Oczywiscie jestem ZA Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeRRorKa 24 Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 Nie gram na FFA, ale jestem za. Długość mapy, może być. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diablox9 505 Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 No własnie już ponad tydzień lub więcej czekamy na to ! ZA Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlazE 565 Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 Niewątpliwie przydałoby się skrócenie czasu rundy... A co jest z naszym opiekunem od FFa? ;> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blip ^ Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 Opiekun gdzieś wyjechał na czas bliżej nieokreślony, chyba do GB z tego co wiem. Teraz FFA ogarnia '-_-', ale jak wiadomo ma wiele spraw na głowie i o części rzeczy może zapominać (jak każdy człowiek). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diablox9 505 Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 Opiekun gdzieś wyjechał na czas bliżej nieokreślony, chyba do GB z tego co wiem. Teraz FFA ogarnia '-_-', ale jak wiadomo ma wiele spraw na głowie i o części rzeczy może zapominać (jak każdy człowiek). Szczerze przydał by się inne opiekun bo latka mało co widać zawsze go nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blip ^ Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 Mało go widać? go 14 dni na forum nie było ^^ a jeszcze więcej na serwerze ... Dobra ale koniec spamu bo to nie temat o opiekunie tylko o zmianie czasu rundy :pirate: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,987 Posted March 25, 2013 Root Share Posted March 25, 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: CLOSEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts