TeRRorKa 24 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 1. Serwer: CodMod 45k lvl2. Nick: TeRRorKa3. Imię: Kamil4. Wiek: 225. Znajomość Amxx(0/10): 8/106. Mikrofon(Tak/Nie): Tak.7. Składka(Tak/Nie): Tak8. Czas spędzony na forum: Dużo ;)9. Opisać siebie: Jestem miły kulturalny, lubię pomagać... No i ogarnę serwer.10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ogarnę serwer od "botów" cziterów, i innych rzeczy, których nie chcę wymieniać. Pomogę w ogarnięciu, serwera, wydaje mi się, że gracze mnie lubią, ponieważ gram z nimi, dużo. Miałem już admina na tym serwerze, i ogarniałem, ale go straciłem, przez moją nieaktywność. Od dziś "maniaczę na serwerze' ;)11. Linki do reklam: Reklamuję na serwerach, mam zmienne IP, więc moge reklamować . Tak mi jest łatwiej.12. Co zrobisz gdy:-Ktoś używa dopalaczy; Jeżeli ktoś używa aimbota to zrobię demko, i zbanuję bez screenów. Jeżeli jest to wh, i go o to podejrzewam robię screeny, i banuję permamentnie.-Gdy ktoś nadużywa micro; Upomnienie, jeżeli nie pomaga ban do 1 godziny.-Nadużywa Kultury na serwerze; Upomnienie (2), jezeli nie pomoże ban do 2h.13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam. Proszę o rozpatrzenie mojego podania pozytywnie /Edit: PaPkUu, nie olewałem, miałem nieobecność... Wysłalem Karolowi, wiadomośc na pw, że nieobecność się przedłuży 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Na NIE ! -miałeś admina , którego olewałeś . - Nie widuje Cię na serverze . -Jest dużo adminów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Jestem na tak: +kazdemu nalezy sie druga szansa +byl adminem takze ogarnie na pewno +amx +steam -reklamy, ogarnij je Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 1 masz więcej grać TAK- teraz trzeba wam pomocy- AMXA ty papku.. wczoraj widziałem jak sam ogarniales serw.. Siedzisz i walisz fragi...Teraz więcej admów, tylko terrorku teraz nie olej adma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G u s t l i K 5 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Z miłą chęcią zobaczę nowego Admina ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Jestem na tak : -Wiek -AmxGraj wiecej ogarniales to i teraz ogarniesz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Niestety na razie na nie pograj więcej teraz na serwie ostatni raz byleś 14.03.2013 r. Wiem że byleś nieobecny ale teraz musisz nadrobić ten czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Na NIE ! -miałeś admina , którego olewałeś . - Nie widuje Cię na serverze . -Jest dużo adminów . @OFF , HEHE , jak by było za dużo adminów to by rekru oFF była @TOPIC , - Wiek - Steam - Składka Tylko graj więcej ! TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 NIE Olałeś admina Na servie jak ktoś cię zabije to od razu na U@ piszesz że ma Wh i wgl. Ostatnio nabijałeś godzinki na servie by mieć admina a teraz ostatni raz na servie byłeś 14 Marca 2013 roku i to na 1 min wszedłeś ! Obrażasz ! Brak kultury ! 25 DNI TEMU BYŁEŚ NA SERVIE POWYŻEJ 10 MIN ! Reklamy ! http://forum.cs-classic.pl/index.php?/topic/5568-siemka/ Tu masz na imię Bartłomiej a w podaniu Kamil !!! Weź się ogarnij ! W innych podaniach pisałeś że masz 20 lat a tu już 22. OMGGGG !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ~BoCiK~ Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 NIE -Miałeś admina i sobie go Olewałeś!! Jak by Ci na nim zależało ! -Reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Również jestem na NIEmiałeś już adma/zrezygnowałeś 11. Linki do reklam: Reklamuję na serwerach, mam zmienne IP, więc moge reklamować . Tak mi jest łatwiej. śmieszny jesteś - nie masz dowodów że reklamujesz a poza tym jest wyraźnie napisane LINKI DO REKLAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Na NIE -nie wykonujesz swoich obowiązków -nie widzę cię teraz na serwerze -9. Opisać siebie: Jestem miły kulturalny, lubię pomagać... No i ogarnę serwer. Nie powiedział bym że to prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Jestem na NIE. Człowieku ty masz dwa imiona? http://forum.cs-classic.pl/index.php?/topic/5568-siemka/ Tutaj piszesz, że Masz na imię Kamil, w dziale" przywitaj się" Bartłomiej? Kolego zastawów się jakie ty masz te imię. Pograj jeszcze na tym serwie. P.S W innych podaniach piszesz, że masz 20lat ^^ Co ma IP do linków w reklamach....? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polak pingwin 1 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Jestem na Nie.Powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Oszukujesz.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi