polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Co wy na to, aby dodać plugin asyst? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 chodzi ci o kill asyst? tzn. że za zabranie +50% hp, gdy ktoś inny zabije przeciwnika obydwie osoby dostają fraga? Jeśli tak to dla mnie zbędne bo asysty i tak nie idą do ranku ani do niczego tylko tyle że możesz się pochwalić statami. ale to tylko moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Aha to nie miałem pojęcia, że nie jest to brane do rankingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: WyjaśnioneJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi