WhiteBlood 367 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Typ Pracy: Miniaturka na YT Wymiary: Hd / full hd 1280 x 720 / 1980 x 1080 Render, Stock: - Napis/y: League of legends Tematyka: League of legends Kolorystka: Wolna ręka Inne: Krótko i prosto na chłopski rozum mówiąc. Potrzebuje grafiki na wszystkie odcinki z lola miniaturki fajnej, dobrze wykonanej. Z małym napisem League of Legends. Da się coś ogarnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 (edytowane) No nie wiem może teraz? Mnie różowego :x Edytowane 20 Kwietnia 2017 przez Wercia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Nie bardzo mi pasuje wybredny jestem xd Za duzo różowego i to musi być taka unikatowa grafika, bo ma być pod wszystkie filmy, nie tylko po 1/ Czekam dalej. Plusik oczywiscie za starania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Twoje zlecenie zostało wykonane. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi