Maus 833 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 (edytowane) Nick: MausPowód rezygnacji: opisane nizejCos od siebie: Musialo to sie kiedys stac, rezygnuje juz raczej na dobre, tak to jest jak sie gra tylko dlatego, ze na zadnym innym serwerze nie ma tak dobrej atmosfery, ktora sie i tak juz psuje. Nie mam juz zadnego "fanu" grajac na serwerze, jeszcze te nowe klasy (kazdy ma swoje zdanie). Spedzilem na serwerze 56825 minut co sie rowna z 947 godzinami spedzonymi na serwerze i byciem 5 w gt. Dziekuje Wam za spedzenie tyle czasu w swietnej atmosferze, za 0 odrzuconych podan, wszystkie byly przyjmowane pomimo tylu moich rezygnacji. Powodzenia w rozwoju serweru. sorki za bledy ortograficzne jak i interpunkcyjne, ale pisalem to na telefonie //Zmieniłem zdanie, jednak zostaje i tak już mi odrzucili rezygnacje bobki xD Edytowane 24 Kwietnia 2017 przez Mausik.! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Yyy nigdzie się nie wybierasz... Odrzucam rezygnację. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zygi dobre dobre, łap te mysz żeby nie uciekła ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Ej, lol, ja też odrzucam 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Dobre chłopaki! Nie pozwólcie aby myszka uciekła 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Nie znam go i nie gram na serwerze, ale nawet jak nie mam prawa głosu to tez odrzucam. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi