enco 18 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 (edytowane) Twój nick:Enco Kto zawinił? (Admin/Gracz):Podejzewam ze jakis admin Nick gracza/admina na którego składasz skargę: IP/SID oskarżonego: Godzina i data zdarzenia:22.04.2017 Dowody (demko/screeny/świadkowie):.... Opis sytuacji:Dnia kiedy zostala zlozona skarga od godz 21.00 probuje dostac sie na serwer i nie moge bo za kazdym razem gdy juz zaloguje mnie na serwie to dostaje bana (niby za konsole)a patrze czy jest ok i jest ok i tak co chwila.Nie mam widocznego swojego IP i zaczyna mnie to denerwowac bo to nie jest pierwszy raz. Edytowane 23 Kwietnia 2017 przez (Pl)BoBo Dodaj linka z amxbans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
56489 88 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 (edytowane) Tego skargą na gracza/ admina nie można nazwać. W takiej sytuacji pisz pw do opiekuna/ właściciela serwera. Edytowane 22 Kwietnia 2017 przez Op0rNiK0W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darker 139 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi