MONATRIX_DxD #RoadToS4 7 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 1. Twój Nick: Rias Buchou 2. Kto zawinił? (admin/gracz): Gracz 3. Nick oskarżonego: PwL 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_0:0:123548150 5. Data i godzina zdarzenia: 25 Kwietnia 2017 roku 17-17:20 6. Mapa: jb_ladderminecraft 7. Opis sytuacji: Gracz grając w drużynie ct zabił innego gracza(który nie kampił) bez powodu przed wybraniem życzenia. Sytuacja nie zdarzyła się po raz pierwszy gracz już wcześniej zabijał bez powodu lub też wyrzucał broń poza GunRoom. 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): Demo: http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_leaderminecraft-1493130900-1493133480.zip Świadkowie: !SKAM, 1τคρ ву' уιннツ, B3LL0W ツ #RoadToMG1, Maxtin, Sh4rd, Huczin 9. (DEMO)Wynik/numer rundy/czas: między 41 a 43 minutą demka Pozdrawiam Serdecznie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daddy 57 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 (edytowane) Tak , zgadzam się z tą skargą w 101% , gracz zrobił takiego freekilla , mógl dostać kicka ,bądź bana na 30min to ten uciekł i unikał bana z 3-4razy poprzez zmiane nicku Edytowane 25 Kwietnia 2017 przez MAKS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veqqqqqq 122 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Jak najbardziej zgadzam sie z tą skargą , gracz nie jedno krotnie robił fk na zyczeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M!ky 8 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Potwierdzam, zabił mnie bez powodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI 117 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Skarga jak najbardziej słuszna -Zabił na życzeniu -Ucieka przed banem zmianą nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONATRIX_DxD #RoadToS4 7 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Pomimo Ostrzeżeń innych graczy wciąż to robił gdyż dużo wcześniej był ostrzegany jeżeli jest takie coś jak głosowanie to jestem za permbanem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgadzam się z tą skargą . Miky powinien mieć życzenie po czym został zabity a Pwl wyszedł w tym momencie z serwera uciekając przed kickiem (nie było żadnego admina ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxtin 90 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 8 minut temu, MONATRIX_DxD #RoadToS4 napisał: Pomimo Ostrzeżeń innych graczy wciąż to robił gdyż dużo wcześniej był ostrzegany jeżeli jest takie coś jak głosowanie to jestem za permbanem XDDDDDDD Może jeszcze damy mu bana na sieci, bez przesady wyszedł i się wystraszył jak dla mnie ban 2 godzinny, jest to stały gracz jego wcześniejszy nick:Domek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONATRIX_DxD #RoadToS4 7 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 (edytowane) To nie domek (STEAM_1:0:142897421) i to nie jest pierwszy raz gdy tak zrobił gdyby 1 raz to rozumiem ale to sie działo wiele razy @edit zapomnij po prostu ten typ ma te 2 konta Domek i Pwl na którym ciągle zmienia nicki. Edytowane 25 Kwietnia 2017 przez MONATRIX_DxD #RoadToS4 Dodatkowe Informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceberi 156 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Nie widziałem tej akcji z dzisiaj ale widziałem kilka widziałem razy co ten koleś robi i na dodatek ucieka i ciągle zmienia nick bo się boi że bana dostanie. Powinien dostać porządnego bana na tydzień by się ogarnął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianzwolak 182 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 (edytowane) Skarga jak najbardziej słuszna po za tym to jest jego drugie konto ponieważ na pierwszym koncie dostał bana na zawsze za wh (Domek) wiem to bo się chwalił Edytowane 26 Kwietnia 2017 przez damianzwolak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 "przywitaj się z banem" XD "dobra tydzień" XD dostaje ode mnie bana na 30 min. Tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi