Discus 254 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Witam. Nadszedł czas by nadać tempo naszemu klanowi. Wykonać spey-e (które są już zamówione), chodzi mi o podanie tematyki jaką chcecie na swoim spey-u i napis po prawej stronie spreya ([AdHD] Nazwa) Ci co są w jego składzie niech napiszą w odpowiedzi to co powyżej. Także, chętnych zapraszam do Siwego lub do mnie na pw jeśli by chciał wstąpić w klan i pobawić się wspólnie w godzinach wolnych przy wspólnej zabawie, "meczach". Z wyrazami szacunku: Discus 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 A kto jest w tym teamie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 4 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Ja siwy James kastaKLAMOT Free xary Majster rps i paru innych i których mogłem zapomniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 klan klanem a meczy nei rozgrywacie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 4 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 bo trzeba się z organizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 (edytowane) Jutro wieczorem można koło 20. Tylko żeby serwer był i mało osób. @edit A mecze na jakiej zasadzie? Tylko klan czy jak? Edytowane 4 Maja 2017 przez Sequell** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 5 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 sewer to nie jest problem, mi najlepiej pasowało by w weekend bo dziś jeszcze w pracy we Wrocławiu jestem i na weekend w domu. Druga sprawa dobrze by było 5 vs 5 dlatego musimy pogadać z innymi członkami klanu czy się wstawią na odpowiednią godzinę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi