Discus 254 Posted April 25, 2017 Share Posted April 25, 2017 Witam. Nadszedł czas by nadać tempo naszemu klanowi. Wykonać spey-e (które są już zamówione), chodzi mi o podanie tematyki jaką chcecie na swoim spey-u i napis po prawej stronie spreya ([AdHD] Nazwa) Ci co są w jego składzie niech napiszą w odpowiedzi to co powyżej. Także, chętnych zapraszam do Siwego lub do mnie na pw jeśli by chciał wstąpić w klan i pobawić się wspólnie w godzinach wolnych przy wspólnej zabawie, "meczach". Z wyrazami szacunku: Discus 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Złota Owca 624 Posted May 4, 2017 Share Posted May 4, 2017 A kto jest w tym teamie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discus 254 Posted May 4, 2017 Author Share Posted May 4, 2017 Ja siwy James kastaKLAMOT Free xary Majster rps i paru innych i których mogłem zapomniec Link to comment Share on other sites More sharing options...
promistrz 598 Posted May 4, 2017 Share Posted May 4, 2017 klan klanem a meczy nei rozgrywacie xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discus 254 Posted May 4, 2017 Author Share Posted May 4, 2017 bo trzeba się z organizować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Złota Owca 624 Posted May 4, 2017 Share Posted May 4, 2017 (edited) Jutro wieczorem można koło 20. Tylko żeby serwer był i mało osób. @edit A mecze na jakiej zasadzie? Tylko klan czy jak? Edited May 4, 2017 by Sequell** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discus 254 Posted May 5, 2017 Author Share Posted May 5, 2017 sewer to nie jest problem, mi najlepiej pasowało by w weekend bo dziś jeszcze w pracy we Wrocławiu jestem i na weekend w domu. Druga sprawa dobrze by było 5 vs 5 dlatego musimy pogadać z innymi członkami klanu czy się wstawią na odpowiednią godzinę 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts