rodrik 0 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam zostałem zbanowany przez admina: JaneQ Bana dostałem za grę z dobrymi słuchawkami [CSC]-------------------------------------[CSC] ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: rodrik ||| IP: 83.31.98.77 ||| Steam ID: STEAM_2:0:988177818 ||| Powod: Wrzuc screeny na forum ||| Nalozono: ||| Czas bana: zawsze ||| Mapa: map ||| Pozostalo: ||| Ban wygasa: Nigdy [CSC]-------------------------------------[CSC] Kicked by Console: "Zostales zbanowany. Sprawdz konsole." Kicked :"Zostales zbanowany. Spraw Screeny nie wiem gdzie są i jak je wstawić ale demko znajdziecie 27.04.17r. ok 17:30 do 18:00 cs-classic serwer 350lvl Edytowane 27 Kwietnia 2017 przez rodrik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaneQ 5 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Taktyka Wojennego nie słychac i zawsze wiedziales gdzie jest przeciwnik mimo tego, że on stał w miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Brak wzoru. Poradnik jak znaleźć ss'y znajdziesz w tym dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twój temat został odrzucony, ponieważ łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi