ToKsIk 6 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 (edytowane) Siemanko mam problem z włączeniem gry a dokładnie serwera Jailbreak wyskakuję mi not responding po dodaniu do ulubionych czy nawet connect ip nie wiem czy to jakis problem z serwerami czy z internetem jeśli masz karol chwile to odpisz lub krystian wszystkie zapory wyłączyłem anty wirusa też ktos cos jakas porada ? edit ps Król wraca bracie mój NAVIS <3 <3 Edytowane 28 Kwietnia 2017 przez ToKsIk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StyX 177 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 (edytowane) Zapora sieciowa wyłączona? Zakładam że nie. Ew. Wyłącz lub zmień w ogóle antywirusa Edytowane 27 Kwietnia 2017 przez StyX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViXaPiXa 221 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 wracaj wracaj bo się już nie cierpliwie XD <3 <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi